Я не думав, що це серйозне.

й
Я прийшов в супермаркет сьогодні і купив його.

Короткий опис:

Фіксований, загартований, заточування надлишку по всій довжині леза.
Матеріал леза полістирол, матеріал ручки, відповідно, також
Довжина - 164 мм, леза - 62 мм,
Блід в взутті - 3,5 мм, макс. ширина - 20 мм, немає спусків, кут заточування РК - 40 градусів
Вага 3г.
Виробник не входить до списку, він виглядає як Росія.

А що це?! Дивитися... [НЕКСТ]

Ніж комфортний і прекрасно вписується в руці. Дизайн лаконічний, в місцях IMHO занадто простий, але цілком прийнятний для ножової вартості 24 рублів / вгору.
Легко і швидко заточується будь-яким металевим предметом.
(Мост дерев'яних також підходять)
Я був приємно здивований незвичайним авторським рішенням – площина леза вигнута по довжині літерою «П», що створює додаткові ребро жорсткості. М'які матеріали (масло, сир, м'якоть) ніж вирізається крохмаль.

Тепер на мінусах.

Полістирол лезо, щоб бути чесним, не дуже блаженний ніготь.
Заточування заводу, щоб покласти його злегка, не відповідає очікуванням. Якщо на етапі відродженого погляду на нове, виникла ідея купити плато, то після того, як пара спроб вирізати щось, вона зникла самостійно. У справедливості варто відзначити, що якість матеріалу і заточування дозволяє задню частину леза виконувати роль зупинки без серйозних наслідків.
Довідку про нього в супермаркеті не дано, подивилися непристойно. Я не можу знайти його онлайн. Однак міліція відреагувала спокійно до нього, сертифікат ніколи не запитав.
Також дивно був недолік капусти. Позиція виробника з цього питання, відверто, я не розумію.
Ніж погано пристосований для кидання, з головкою є ризик серйозних травм, в першу чергу психологічний.

:
Огляд.
Легкий, комфортний міський фіксований. Лоти досить значних недоліків.
Однак сума плюсів і мінусів є чітким фаворитом в ціновій категорії.

Джерело: