Я шокував. В той час як я готував кілька сторінок з книги, я майже зламав мій мозок!
Codex Seraphinianus є книгою, написаною і ілюстрованою італійським архітектором і промисловим дизайнером Luigi Serafini в кінці 1970-х років. Книга містить приблизно 360 сторінок (в залежності від видання) і є візуальною енциклопедією невідомого світу, написаної невідомою мовою з незрозумілим алфавітом.
У 1978 році в Міланському видавничому будинку Франо Марія Різзі прибув великий пакет. При роботі видавничого будинку, замість рукопису знайдено об'ємну колекцію ілюстрованих сторінок. Ілюстрації дивні і дивні. Не вдалося прочитати текст.
Покладний лист пояснив, що автор цієї роботи, Лукі Серафіні, створив енциклопедію явного світу, на прикладі середньовічних наукових кодів: кожна сторінка зображує конкретний об'єкт, дія або феномен детально; анотації написані в фантастичній мові.
SERAPHINIANUS – це позачергові представництва тварин та рослин та елихових інкарнацій нормальних предметів з Аннелей Природніста/ненатураліста Лугі Серафіні.
04 мар
Перша частина цієї роботи присвячена флорі, фауни, фізики та механіки. Другий - це звичайні і важливі люди, архітектура, письма, продукти харчування та одяг, ігри та розваги. Codex Seraphinianus є повним енциклопедією фантастичного світу, який може існувати, існують або існують десь у Всесвіті.
05 мар
Codex ділиться на 11 розділів, розділених на 2 розділи: перший про природний світ, другий про людину. Ілюстрації часто надреальні пародія речей з реального світу: плодові кровотечі; мають секс пара, що перетворюється в крокодил; і т.д. Деякі ілюстрації легко розпізнаються, такі як карти і обличчя. Майже всі малюнки яскраво фарбуються і багаті деталь.
06 мар
р.
Відомий італійський журналіст Целло Калвіно був радий: Codex є одним з найбільш цікавих прикладів ілюстрованої книги. Читати його за допомогою незвичайної мови і традиційного сприйняття. Немає сенсу даної книги, крім цього, за допомогою винахідливого зчитувача. й
07 мар
08 мар
09 мар
1 999 р.
10 хв
11.
Р
12.
13 хв
14.
до 1 2 3 4+
15.00 р.