Новий пам'ятник Шолохова

й

23-й грандіозний відкриття має бути запланованим.
Як ви можете побачити, Sholokhov сидить на човні (не обов'язково буде сміття), а кінні голови плавають схил в терорі від нього. Жахливий чоловік, щоб побачити, це Sholokhov.
Тим не менш, відрізок обличчя письменника нічого не порівнюється з неприпустимим жахом, замороженим на конях.

дод.: скульптор - Рукавішніков. Звісно, церетельизм є негайним.

до.2: як виявилося, Рукавішніков має кілька (багато) захисників, які цитують приклад інших робіт. Але, по-перше, інші твори не впливають на цей окремий пам'ятник, а по-друге, вони також великі суперечливі. Я не хочу, щоб мати аргумент історика мистецтва, і я не намагаюся просувати мій життєвий блок через вершину 30 Яндекса; це просто так буває, що багато хто погоджується з моїм думкам про цю роботу. Я дуже щасливий про це, тому що це означає, що наявність моностройної кількості без смаку не повністю занурився відчуття краси. Якщо хто любить це хрипи Sholokhov і кінського схилу за ним - будь ласка, я не буду переконувати всіх. Однак, мій погляд не змінить, цей пам'ятник розгубить бульвар, хоча нічого не можна зробити про це.

03 мар

9215853

Джерело: