Пра Дай

Моя друзі і я пішов до Криму цього літа до Казані. Велика компанія на трьох автомобілях. Прикордон був перехрещений багатьма різними жартами, які, за принципом, не варто АЮ. Я просто скажу вам.

У деяких 100 км після звичаї місцеві валіантні бригади DAI зупиняють нас і приступили до нас про те, що ми не кладемо на задньому боці автомобіля з написом «RUS». В той час як власник автомобіля, Олег, тихо опинився в задньому сидінні і мав десять снів, хлопець, який був водінням в цей час, Саша, в цей час спробувала похолодати навколо і згасити себе від штрафу. Поговори не призвели до чогось, тому Геї просили Олегу слідувати за ним на машині для розмови.

Я повинен сказати, Олег вже є хлопцем, який завжди знаходиться в півсвятому стані, а потім він теж був збуджений. Незадоволений, він розбризував після сіна і сісти до нього на передній сидіння. Наступний діалог:
(G) Чому Олег Всеволодович, ви встановите свого друга?
(O)leg: Значення?
G: Добре, ви кладете його позаду колеса вашого автомобіля, коли у вас немає наклейки. Я можу позбавити Олександра своїх прав на період до 2 місяців (фальсифікацій, адже в Україні права не враховуються за принципом).
Ох: Ох, прийти, взяти його протягом трьох років.
Мент був сурогатним.
G: Дивитися, ви всі справи, можливо, ваш друг не був правий.
І приховує ліцензію Саніни під візор в машині. Тексти пісень, а це означає: Тоді він посміхається, кажучи, можливо, все буде як я кажу.

Олег, як я сказав, що хлопець не занадто швидко думають, але в таких випадках з якоїсь причини він легко і легко. Тому він дає Гейц наступні фрази:
А: Або, можливо, ви не маєте охорони?
Мент зрізаний останніми бразнесами Олега, але основа давньої тактики - ніколи не показувати ознаки паніки - знайомий йому і відповідає:
G: Eat, приходять, ви хочете викликати?
О: Ні, ми можемо вирішити проблему без них.

Ментира, відчуваючи свою перевагу, починає пресувати далі на Олегу:
G: Ні, приходьте, зателефонуйте мені, ось ваш телефон.
І проведіть мобільний телефон його.
Олег з абсолютно непристойним виглядом займає мобільну копію і... Поставить його в кишені і говорить,
О: Може бути, у вас немає мобільного телефону. й

На обличчі з'являється копія, що чинить емоція, його процесор у своїй голові чітко перевантажується. У пікапах вантажників це називається «розривом» або чимось схожим. Це не те, що поліцейський очікується.
В результаті міліція безшумно дає права Олега Сашини і кіготи через зуби:
G: Ось де ви купуєте наклейку і два літри яблучного соку. Сік для мене. Ви приклеїте наклейку на вашу паличку. Не дайте мені бачити вас знову!
Ми запам'ятали цю історію довго і сміхалися. З боку над поведінкою Олега в екстремальній ситуації, з боку - від того, що їх Gaians приймають хабари у вигляді соку.
浜у 涓 蹇

Джерело: