Барвиста екстраваганза трансформувала світ

До цього проходу 250 осіб за 10 днів заливають 70 000 літрів фарби. А потім 60 осіб за 5 днів зішкли цю фарбу з асфальту. На щастя, використання спеціального водного розчину, що полегшує очищення навколишнього середовища.

Це відпрацьоване підприємство підпорядковує рекламну послугу відомого підприємства для представлення своїх нових РК-телевізорів.

Автор акції – режисер Джонатан Глазер, відомий фільмами «Бірт» (2004) та «Секси Thing» (2000), а також працює над створенням рекламних відео для Jason Kay, NIKE, STELLA ARTOIS та GUINNESS.

Незважаючи на те, що інші ролики намагаються вразити глядачів з візуальними зображеннями, Джонатан завжди шукає прості, але однаково ефективні методи роботи.

Так що в цей час все відбулося в прямому ефірі – на багатотонних вагонах привезено і змішану фарбу.

На фасадах будинків вішуються спеціальні касети, або кластери.

І тоді вони відкрили кластери одночасно... Природно, все це було також записано на відео...

Ефект був переповнений! Миттєва трансформація реальності!

До речі, фарба для дії була використана нетоксичною, в її складі - загусниками, які іноді використовують в супах, тому вона безпечна для шкіри, і при бажанні її можна пити без шкоди для здоров'я.

Барвиста екстраваганза трансформувала світ р.

Природа була майже неображена...

Додано до [mergetime]1179990895[/mergetime]
Я думаю, що це чудово.

Джерело: