Центр рятувальних операцій спеціального ризику "Лідер" EMERCOM Росії

Для початку це, мабуть, єдиний центр у світі. Інші, якщо є, але не, тут не тільки рятувальники, а саме фахівці готові впоратися з будь-яким, навіть найскладнішим завданням.

І його бос Вдовін Микола Васильович. Хто, коли він зустрів нас, негайно запропонував запустити 10 км з ним. Ми сказали, можливо, наступного разу.

Але нехай буде зрозуміло. Наш знайомство з центром почався з навчальним майданчиком для собак.

р.

Собаки навчаються шукати вибухові речовини і людей під рублом. Ми були тільки показані вибухові речовини собаки і сигналізації.

Ну, вони показали, звичайно, стандартні вправи з собакою.

А потім ми пішли в центр самому. До речі, хто не знає, вони практично відразу виходять за межі між Теплим Станом і Ленінським проспектом.

Почати з музею. Макос відразу почав розглядати зброю, і я був більш цікавим для інших експонатів.

Майже всі співробітники центру живуть на його території з сім'ями і дітьми, і є всі умови для них. Діти приймають автобуси в школу вранці, але я не зажадав про дитячий садок.

Але я знаю, що під контрактом з дистриб'юторами, всі нові фільми показані прямо в своєму клубі. В цілому команда, як я розумію, піклується про своїх співробітників і їхніх сімей.

Не допускається куріння в центрі. І так як я кинути, це нормально. І ті, хто курить, повинні бути поганими.

На вулиці, на сайті, ми відчули роботу людей і техніки.

До речі, співробітники Центру взяли участь у нейтралізації джерел іонізуючого випромінювання в Грозному та похованні.

р.

А за допомогою робототехніки в роботі після аварії в Факушіма.

І це мобільна лабораторія, яка робить швидкий аналіз.

Як це

І це спеціальна вага для блокування будь-яких радіосигналів, іншими словами, джеммером.

Це спеціальний пристрій, який використовується для стріляти підозрілих предметів.

Піротехніки «Лідер» взяли участь у гуманітарній демінації в Боснії та Герцеговині, Хорватії та Косово, де шахти та оболонки очищали площу близько 500 тис. кв. км, знищили понад 20 тис. вибухових об’єктів.

На сайті з робототехнікою ми покажемо роботу операторів, і вони надали можливість самостійно контролювати роботи.

І якщо ви подивитеся уважно, Саша спробувала захопити мене заголовком маніпулятора.

Ми приїхали сказати, що добрим до Миколая Василевича.

801982

Ніщо людина відчужається йому.

Джерело: live-report.livejournal.com