К.І. Чуковський

Моє син так старий він повинен читати книги вночі. І звичайно, найчитаніший автор – К.І. Чуковський. Але як дитина, я не розумію, що запалена уява дитячого письменника вдалося придумати сюжети і повороти, з яких Стівен Король не загнічує зуби з заздрістю. Візьміть, наприклад, "Stolen Sun":
"Тільки туфлі риба
Сходження землі в темряві. й

Це свого роду трилер. Я уявляю себе абсолютно нічнімарські чорні блискучі монстри триметри довго, з очима на рухомих стеблах. В темряві, але в темряві, але в темряві) до невибагливої потерпілості, хрустки і чоловіка навпіл! [НЕКСТ]

«У ярі за горою
Кролик вовк. й

Я, ї. Корідні. З божевільними червоними очима, з білою піною на розсіяних віях. Позбавлення на все життя з кошмаром сміється...

«І в тампоні, ведмедя сови,
Кульки під кажанами шукають:
Де ви, де ви пішли?
Або впав в кисть?
Або промені собаки.
Пориньте у темряві?

Страйкі собаки, якщо ви не розумієте, є кращими друзями рабидних вовків. І вони живуть в той же темряві, в якому сходження нічні Маринські скорботи. Але як можна припустити, що ваша дитина була розщеплена собаками? Чи говорить вона з надії в голосі?

Аібуліт. Апотеоз садизма і ненависть всіх живих речей. Як дитина, я був головоломлений фразою:
Мій зайчик, мій хлопчик
Подаруйте трамвайку!
Він розірвав дорогу,
І вирізати ноги.
Який трамвай може бути на дорозі? І тепер ви не можете ходити на доріжки, так як в будь-який момент вбивця може стрибати по куту і відрізати обидві ноги? У віці п'яти років я практично не розвивався фобією. Але сівалка солодка:
«І тепер він хворий і ламе,
О, мій маленький блискавка!
Я. Лам... Мама!!! Він не має ніг!
Тоді він страшний.
І сказав Аіболіт, Немає проблеми!
З повагою!
Я зшиваю його новими ногами.

Нові ноги, ви чули? Що це, старий десь трахнув, лежачи на трамвайних шляхах, рубають старі жінки, щоб захопити. І Aibolit так легко від морозильної камери інші ноги отримають і пришивають. Жорсткий нитки. Немає наркозу. Кричуща і бризка крові від рубаних артерій зайчик. Які ноги я хочу запитати? Чи існують будь-які інші пацієнти, які менш схильні до Скільки тіл на вашій совісті, лікар?
"Нехай знову запускається на дорозі."
Сподіваємось, перед наступним трамваєм...

Що це таке? Чи правда?
Чи хворіють ваші діти?
"Так, так, так!" Вони мають ангіну,
Scarlet fever, холера,
Дифтерит, апендіцит,
Малярія і бронхіт!
Корні Іванович має обмежені знання в медицині. В іншому випадку він буде інфікувати бідних дітей так багато, що буде легше вбити їх з життєдіяльності. Хоча ці захворювання досить вмирають протягом 24 годин. Варто. Час не знімати - перитоніт і абзац!

"Барматі." Просто одна цитата:
Але вілла Аіболіт досить.
І кидає Айболіта в вогонь.
І Aibolit опіки і шути:
болить! болить! О, болить!

Жанне Darke і Giordano Bruno... Штан шкіри голови, розтріскування лопуючої шкіри, сходження окропу підшкірного жиру. Руки і ноги зазвичай спалюють до кістки. Втрата свідомості від больового удару недостатньо. Зазвичай загортають раніше суфокати в димі.

Аіболіт – улюблений персонаж Чуковського. Ось апокалептична сцена на двері:
«І там, на поріг, бідний натовп:
Блискучі труси і нелегкі ковдри,
Тонкий жароз з хворим шлунком,
А жопа зламаним крилом
І кролики, укусили вовками. ?
Blind ducklings, очевидно, приніс без ноги ... Заготівля укусу по вовках: фрагменти кісток прилипають від відкритих переломів, частково розсіяні тушки, протягування кишечника по траві, змащені в крові і кали ...

Цей автор має поему, яка не була написана на всіх. Залишити коментар Він блискучий у собі: «Гелоги сміються.» Залишити коментар або відгук про . )
Ще одне ім'я: «Флі в лазні». Легко натиснути. Повинен бути: "Мугаха в лазні".

Про небезпеку твердих препаратів розповідає вірш «Глутон»:
"У мене була сестра,
Вона сіла вогонь.
І я зловив велику хірургію в вогонь.
Але був хірург.
Нагрівач.
І помирав в вогонь знову.
Звісно, я не тягаю хірурга з вогню, але одна ніч я бачив Black Man в квартирі. Що, я розповім вам, буде гірше.

Я не знаю, що говорить Корні Іванович Чуковський під час піку, але коли я прочитав один розділ з вірша «Телефон», моя дружина з якоїсь причини завжди сміється. І я не можу прочитати його правильно. І тепер намагайтеся замінювати правильне слово в заготовках (отримайте читання aloud):
І нещодавно два альтанки
Ми назвали і санг:
Дійсно?
Дійсно.
Кожен спалений.
Карусель?

до О, ви розумієте, альтанки?
Не спали.
А гойдалка збереглася!
Ви б, альтанки, не й
І наступний тиждень.
Приїжджайте і сідайте.
На карусельному гойдалці!

І що сталося? У мене є те ж...

Кокробах. Історія домінантності інсектоїдів, яка була взята як основа для авторів фільму «Зіркова посадка». І в перших лініях ми познайомимося з тим, хто? Не можна вгадати.
«І після них раків
На хустку собаки.
Я дивлюся, якщо це те ж риба і собака, що в Столен Сонце були акомпанезонами Світового Евіла, змащені в темряві і підірвати кулі?

«Вовки з лямкою»
Ми пропустили один одного. й
Як дитина, я спробував болісно уявити цю картину. Він навіть schematicly зображений wolves їсти один одного, щоб зрозуміти, як це можливо. Уроборос виявилося щось перезбирання. А дія над: "Од." Так нічого не залишилося. Де з'явилися вовки? Чи виникали деякі мікроколапси простору, що і вони згорнулися в іншу реальність?
Всі права, нехай ми залишаємо цю таємницю до фізиків. Але дозвольте мені психіатрів відповісти — це рідкісний розлад — для страху їжі найближчий, який вам варто? Бо
«Поор крокодил»
Я заковтнув торфу. й
(гора крокодила ... yeah.) Настоянка з щастям повинна світитися, засвоюється живою кислотою в животі. . . . )
"І слон, все тремтіння,
Так я сію на їжачку.
Ви відчуваєте себе шкода за слон? Я відчув. Вона болить її сидіти на їжа... І тільки тепер я розумію, що не потрібно псувати слон. Hedgehog-hog-hat-hat-hat! Він трахнув плащ! 6 тонн кісток і м'яса на кішок тварина Немає нічого, щоб ховати там... Дружина і діти ніде кладуть квіти. Все, що залишилося від бідного клинового княгиню до слонової кістки і з куркою після десяти кроків. І ви... А що на могильнику буде напис стопидний напис - "Крущується тремблінгом слоном."
До речі, той же слон у вірші викликала чергову смерть. Так само як безглуздий і спокійний. Я не можу контролювати свої емоції:
«І коза слон
Ось як вона танцює.
Що росій місяць
Неба тремтить.
І бідний слон.
Кубарем впав. й
Хочу анотація від того, що падінь місяць знищить все життя на мільйонах років. Нехай є тільки слон...

Повернутися до Aibolith. Я мав підозру, що Аіболіт був запущений незаконним органом банку. Ця підозра тільки посилюється після читання Топтигін і Фокса. Ми можемо навіть дізнатися трохи, які пожертвували до кримінального суду:
«Добра сміється.
Д-р Айболіт.
Підшипник.
Лікар каже:

Всі права, всі права, мед, я готовий.
У мене є всі хвости, які ви хочете.
Є кози, є коні,
Довкілля, довга.
Я послужу вам, сиріт,
Я краватка чотири хвости..."

Ведмедя почав намагатися на хвости,
Він почав ходити перед дзеркалом:
Кішки, собаки, коти.
Шукаю Lison на боці.

Зробіть власні висновки...
У віршах Чуковського часто з'являються вілли. Який простий спосіб перемогти негативний характер? Виготовлені на Голлівуді дії фільми у хору: "Хілл бейстар!!!" Але довгий до Голлівуду цей метод перемоги над Євою був проповіданий К.І. Чуковського. І з ухилом до канібалізму.
Бармалі був з'їдений крокодилом. А крокодил, в свою чергу, зламаний ведмедем. Старий павук піддається мараудерському москіті. Ірган був проковтий живою стрілою.
Ви все ще вважаєте, що книги Чуковського навчають хороших речей?

- Yuhivosnaitscopastil

р.

Джерело: