Зозуля

Я мав хребта в перший рік коледжу!
Зося прізвище.

І він мав затирання плям.

Після проведення змагань в ОБЖ та спортивній орієнтації.
Вони передували курс лекцій, і це те, що сталося.

Зося вранці вже поганий дивно, що весь час хропіння носа і хінчання, як ніби він хотів хизати. (Stuko hoarding)
Ми сиділи на одному столі (як правило, на капюшоні).
Але учитель вирішив, що ми чортуємо порятунку і напруженим, і місце для нас в першому класі безпосередньо проти його обличчя (Як гіркий він бажає цього !!!)
Так є друга половина пари, і вчитель пристрасно про радіацію, а потім я дивлюся на Зося і розумію, що тепер я в середині нього.
Це буде реальний мес (це блаженство створення мікрогенів).
Я думав, що він хотів, щоб вибухнути від занадто багато snot. Але щось вирушилося з Зоі, і він занурився !!!
(Всіхто бачив фільм «Реверсія», як це з’єднання з snot) На швидкості 1000 км / год, 1 кілограм слизу не менше.
(Для Зозу, він мав хорошу реакцію, і він отримав всю річ в руці як бейсбол.)
А тепер сцена з фільмів з клантом Східудою: Зося сидить в руці з усіма цим щитом, протилежними вчителями (не просто Ахуель, але з обличчям до ключа, що несе кошик з ядерною бомбою)
Вони дивляться один одному і мовчать.
Що ви думаєте, що відбувається далі? Він не кидає його під письмовим столом, а не в хустку, не навіть у вчителя або мене. ?
Для того, щоб не турбувати спокійну атмосферу в аудиторії, Зося вирішує повернути Соплі на місце початкового диску.
Шукаю свою долоню, він зробив "GY-GY" звук і відсмоктував його таким же чином, він дав його. Я кладаю на моєму весло, і виворітний нерв, як епілептичний я не міг більше сміятися.
Зареєструватися Ахуель так багато, що за десять хвилин він пішов до диму, зануривши голову і загрожуючи по дорозі. І ось парасолька, швидко запакувала, залишила унію.
Я не можу прийняти ще одну пару.
Учитель ігнорував минулу помилку і залишив нам у першому класі.
Це день! Також є лекції про газ.
А потім щось страшне. Zosi перестає писати гелеву ручку, і він природно намагається вдатися в неї і...
Так, це право! Товстий монстр знову виходить, тільки зараз він розщеплюється навпіл ручним стрижнем з рота Zosi, я отримую тангтруси.
Але коли Препад перевернув голову до Зази, я знову впав таблицю. На обличчі вчителя було написано (смоктування! Я не скинув на день, що кинувся кошмаром про відроджений слиз, а ось перед очима хрест між Шаром Пі і циборгом) він навіть сльозився.
Зося подрібнила свої плечі і витягнула все назад як лиж.

Зоз ніколи не мав газової маски з словом "Факс знає, що він може хизати і курка."

Кінець сюжету – це: учитель забрав відпустку, перекинувся до кінця аудиторії, бо це занадто багато стресу, і Зося перемогла змагання.

Модест.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное