Чому можна паркувати на тротуарах в Москві

Я не маю відповіді на це питання. Але, я можу сказати, що влада столиці знайшли дуже оригінальне рішення для проблеми паркування в центрі міста.

р.

Це вихід з станції метро «Маяківська». 12 вересня. близько половини вісімнадцяти...

Р

І це, можна сказати, серце міста Пушкінська площа. Між ними - 800 метрів і 12 хвилин пішки.

Я завжди люблю подорожувати на цьому місці. Але сьогодні я бачив щось, що зробив мене трохи незручно.

Природно, він відразу пам'ятав Ільф і Петров: «На вулицях, створених пішохідними пішоходами, перейшли у потужність автостоянок». Мости стали в два рази ширшими, тротуарні звужуються до розміру тютюнової паркету. Педестріани почали скаржитися на стіни будинків. . . ?

р.

Що ж, якщо вже були зроблені раніше тротуари, зараз стоянка розмітки на тротуарні.

І ось лавка. В середині розмітки. В першу чергу це не зовсім зрозуміло, як автомобіль вийде тут, якщо хтось сидить на цю лавку. І навпаки.

Тоді він став чітким (і я був знову дивився на те, як грамотно ми організуємо вуличний простір): рекламний дизайн не дозволить вводити машину, тому тут - допускається сісти на відпочинок пішохода. Уважний між двома машинами.

Я погоджуюсь – пошук вільного місця паркування в центрі міста є проблемою, але для вирішення цього способу.

І це не парк тут - це стоянка. (Всього часу 7:35)

Це зручно.

По-перше, така аудіанія була пробачена, крім скутерів.

З Ilf і Петров: У великому місті пішоходів веде життя мученика. Для них був представлений транспортний гетто. . . ?

Але ви можете уявити з якою гідністю власника цього транспортного засобу.

Але це Тверська - вулиця з величезним потоком пішоходів.

р.

І якщо не було розміток, то будуть ті, хто піклується. Але з тих пір він маркується, питання зникне сама по собі. Після того, як вони були плямистими, це означає так ...

Люди, як овець, мовчазно запакують у пальму, але хворі чекають їх перетворювати на вакантну кривку.

З якоїсь причини ми маємо це ...

Як ми піклуємося про людей...

Можливо, це нова російська демократія.

Ось як це, брат Пушкін! й

Джерело: ptychnik.livejournal.com