Сильне слово про жіночу тонкість

Це був випадок.
У Trans-Baikal Dales, на одному великому підприємстві, жили з хлопцями в департаментному готелі, власник яких був однаковим підприємством. А у нас була чудова сауна, з басейном і барною кімнатою, прикріпленою для зручності ... І просто в цьому чудовому закладі, на довгих холодних зимових вечорів і ночей, у всіх сортах сабантуки різних пашіба і калібру. І якось на одному з цих зимових вечорів, що супроводжуються звичним процесом пиття міцного, закріпленого і пишного розбавленого наптиків, приглушеного як на світлому другі одного з наших хлопців ... [NEXT] Ну, звичайно, у нас є бажання, що вже наявна, особливо в вен відсоток співвідношення крові до спирту не розуміють, в якому напрямку і чим більше вже є. Ми розбавили її на інформацію про наявність подруги «семі-северської поведінки», що не обтяжуються зобов’язаннями до свого улюбленого. Важкий до жіночих тіл УАЗК 40 хвилин пізніше повертався з 4 бойовими підрозділами вікової кваліфікації жіночого віку трохи більше 20 років. Не було нічого у всіх відношеннях і проекціях, в тілі... але Любез! І враховуючи не найсвіжішого стану, делікатні виступи для найбільшої частини вже супроводжуються особливим терміном «Hule» практично через слово, а отже, повністю небажаним підібрати. Таким чином, перекресивши погляд з іншим кандидатом, було прийнято рішення замінити об'єкт наркоманії, особливо, так як чоловіча леді також дуже приємна, але тонкий щось і навіть светри тонкі не приховує багато ... Це свого роду, як ... :- Кароче, теперішня частина чоловічого населення вже очищалася в гідній «гамно», дівчата також отримали трохи гарячих, а отже, вержність і сором'язливість, і тепер під гучними дзвінками - «Одно мені лекцію, у мене є ерекція» - хтось вже був забраний для світлої смуги ...
Наша юна команда завітала чоловіка до 50 років, вказав з одного з міст Далекого Сходу. За його по батькові і в нашому світі назвав його Тимофеич. Тверді окуляри з твердим діоптером ... Але це недостатньо.

Досить задньої...

Так, запропонував провести екскурсію сауни, я взяв цю тонку молоду леді в парну кімнату, з непристойним запахом через теплу, не проціджуючи роздягання і без помилкової відповідальності, щоб любити прямо там, щоб не пекти і вимагати інших людей. Побажання вже дозрівають, так багато так, щоб юх до робітників збивалися, а лойнат від рушника трехерно переїхала вперед без приховування намірів «гуї», який під ним!!! Чому я тягнути своїх штанів від дівчини, пояснюючи, але принаймні, sniper не є, тому що ми в парній кімнаті або іншому тепловому інсульті, тому що штани теплі синтепон і гриби, в штани і светр в парній кімнаті, це як поліцейський в бані без holster !!! І тоді Када означає, що я вже непрозоро натякався, що в поєднанні з ефектом попарица я все ще хочу її любити не на палубі, видалений з неї, нарешті, ці теплі штани і... раптом трахнув, з такого, з дозволу сказати – «псевдо-наряддя» межує з голодуванням ... :- Кістки на стегнах можуть бути вивчені абсалун без рентгенівських променів. Але! У «лунку» вже видно і пам'ятка... Є розумна ідея, що якщо ви тонкі, це означає всюди, і це дійсно цінний в наш непростий час!? Карохі, незадоволений, я намагаюся схильні бути ніжними і випрямляти її ноги до боків, я починав близького друга ... У цей момент відкривачка настоюється скляними дверима до пари, на поріг з'явних осей (не навіть в шейфу) п'яний і сіро-волосатий Тимофейх, знімає свої окуляри так, щоб вони не спали... І тоді він помітив, що він не один, дивиться на нас з напіввидимимим поглядом і тому продовження близько 5 секунд ... Я заморожився в «паузи» підготував Тіпофеїх, наприклад, «працювати в таксі». І в цей момент він швидко кладе на окуляри, приносить різкість, дивиться на мене і мій «похилий» в іржавному стані, дивиться на це «тонкість» з ніжками в позі «Eagle»... І майже торкнувшись проголосів у голосі: «Не!!!» Вона ебать тріщина !!!

Штори... Після цього чергова година всієї компанії періодично гугатально

Я спробував його з інептом .

Нацройц в "слабкий" процес ...

Джерело: