Я боїв азартні ігри.

У московському метро є оголошення "Я борюся з гемблінгом!" тел. 545-58-XX. Запис однієї потрійної розмови цього сервісу.

Молодий чоловік: Привіт, hello, це "Я боротьба з гемблінгом"?

Оператор (O): Привіт там! Так, юнацький відділ, Ірина, слухайте вас.

M (на голосі): Послухайте, переду я граю Тетри на телефоні! Що робити?

A: Вибачте мене, що ти означає?

М (і стаціонарний): Ох, людина, там дитина, що ходить на вулицю і ріжеться в титри або щось на своєму телефоні. Що б ви це робили? Чи можу я поставити його на заголовок?

A: Зачекайте, не дайте нічого. Ваше завдання полягає в тому, щоб повідомити про підземні гральні зали і переконувати своїх друзів не йти в гральні заклади.

м (міжнародники): Це ебать ясно! Дивитися, є дитина, що приїжджає, соромлячи свої мозок з грою! Я читаю книгу! Поставив мене в хутря, я? Чи буде я просто прийняти телефон?

Будь ласка, не робіть нічого! Немає насильства!

М (вишивання): Він трахнув грати! Я дуже люблю спорт! Не хвилюватися, це вісім років, я даю йому без проблем, в цілому! Він дерк, і його штани приступають! Займіть свій телефон! Що слід сказати йому пізніше?

Ох (збір): Стоп, будь ласка, Не хвилюйтеся, ми подбаємо про це в школі. Ваша робота полягає в пошуку підземних гральних клубів!

M: Fuck it, Я просто хотів допомогти. Тексти пісень, а це означає: Він йде десь, ви ебать чути мене! Я лякаю його!

Ох (не турбувати в телефоні): Молода людина, зупинка! Не потрібно нічого робити, чекати! Молодий

Зателефонуйте нам

Джерело: