173
Новий щоденник навчання
й
Школа
На першому з вересня в школах Східного району м. Москва, виходить, що всі перші рейтинги були передані в щось нове або подарунок щоденно.
Вони не дарували йому кожному. Деякі викладачі, прочитавши зміст подарунка, ігнорували ініціативу, запущену з дошки.
Ось, звичайно, ви можете сперечатися на довгий час про моральну сторону питання, але в цілому це звичайно жорстоке.
Наприклад, ця німість не береться з сайту жарту, але від цього подарунка до першого класу.
іспит йде в клас, swaying, студент приходить і просить вчителя:
Ви приймаєте іспит з трохи п'яного студента? Ік.
Так. Я. Якщо трохи, будь ласка...
Студент перетворюється на двері:
- R-boys, Ik ... принести його в...
Студент приймає іспит з фізики. Це погано. Учитель намагається витягнути його, просить:
При якій температурі вода кип'ятіння?
Я не знаю, яка температура кипить, але я знаю, що при 40 градусах вона перетворюється в горілку.
02 мар
03 мар
04 мар
05 мар
06 мар
07 мар
р.
Джерело:
Школа
На першому з вересня в школах Східного району м. Москва, виходить, що всі перші рейтинги були передані в щось нове або подарунок щоденно.
Вони не дарували йому кожному. Деякі викладачі, прочитавши зміст подарунка, ігнорували ініціативу, запущену з дошки.
Ось, звичайно, ви можете сперечатися на довгий час про моральну сторону питання, але в цілому це звичайно жорстоке.
Наприклад, ця німість не береться з сайту жарту, але від цього подарунка до першого класу.
іспит йде в клас, swaying, студент приходить і просить вчителя:
Ви приймаєте іспит з трохи п'яного студента? Ік.
Так. Я. Якщо трохи, будь ласка...
Студент перетворюється на двері:
- R-boys, Ik ... принести його в...
Студент приймає іспит з фізики. Це погано. Учитель намагається витягнути його, просить:
При якій температурі вода кип'ятіння?
Я не знаю, яка температура кипить, але я знаю, що при 40 градусах вона перетворюється в горілку.
02 мар
03 мар
04 мар
05 мар
06 мар
07 мар
р.
Джерело: