543
Mein Kun Кішки
Еволюція Maine Coon почалася більш ніж 250 років тому в суворому кліматі американської держави Майне, яка характеризується короткими літоми і дуже сніжними зими. Оригінальний генетичний код Maine Coon утворюється шляхом злиття довгошерстих котів, що імпортуються в будь-яку ймовірність з північної Європи (найбільш ймовірніше Scandinavia або Балтії) з представниками місцевих або іноземних мов. Історики розповідають нам, що старі рибальські човни, які використовуються для утримання котів на борту, щоб боротися з щурами, і Головне було зайняте торгове місце і великий комерційний центр. Більша, ніж Головні Коони, але дещо схожа на появу до представників старотипу породи, коти, ймовірно, оселилися в Майні навіть перед тим, як прийшли до них. Ці тварини були масивними, міцними, американськими видами кішок, які прийшли до центральних портових станів США, швидше за все, від центральної Європи, Англії або Франції. Цей еволюційний процес створив ангінну американську породу, адаптовану до суворого клімату Нової Англії. Так кішки адаптовані і еволюціонуються.
浜у 涓 蹇
р.
На даний момент ці коти є найбільшим житлом в домашніх умовах.
кішки мають величезні віялки і кіготи, якщо у вас є мишей - купити пару
Дика краса.
, Україна
Я зробив, що в дитинстві.
Лікос кинув.
Ця ката називається танк.
Валерійська осінь-зима дуже небезпечна для собаки.
Пост-стрададуд в pahmel
Я збираюся взяти його.
Цей буффало лише місяць.
До речі, в сім'ї породив собаки - перейдіть після дітей і дорослих.
Тигра!
Ніч.
Як зробити дитину в Мауглінах!
Джерело:
浜у 涓 蹇
р.
На даний момент ці коти є найбільшим житлом в домашніх умовах.
кішки мають величезні віялки і кіготи, якщо у вас є мишей - купити пару
Дика краса.
, Україна
Я зробив, що в дитинстві.
Лікос кинув.
Ця ката називається танк.
Валерійська осінь-зима дуже небезпечна для собаки.
Пост-стрададуд в pahmel
Я збираюся взяти його.
Цей буффало лише місяць.
До речі, в сім'ї породив собаки - перейдіть після дітей і дорослих.
Тигра!
Ніч.
Як зробити дитину в Мауглінах!
Джерело: