Добовий обов'язок в амбулаторії.

Привіт. Ірина, 46, працює на 12 років як амбулаторний лікар в Ангарську. Ми не допустили до роботи за добу. Графік роботи: день, ніч, відвал, вихідний день. Не дуже зручний графік, але бос краще знає. Я пропоную вам фотозвіт про мій день 27 серпня 2011 р., 12 годин яких проводилися на роботі. На фото було набагато більше сто, але мені довелося перекусити. Я знімався на мобільний телефон, якість постраждала, добре, я не збираюся натиснути камеру на дзвінки. 98 фото під катоком.

Я прокинувся в 7:00. На кухні я повертаю на локальному телеканалі, щоб дізнатися температуру зовні: +14, час вже 7.06:

Шукаю вікно, немає вітру, здається не занадто холодним. Під віконним огородженим садом, земля змащена дідом-незбором з другого поверху. Я не доглядаю, якщо сад краще, ніж какі собаки під вікнами.

Взяти душ. Висихання волосся феном:

Не завжди є сніданок. Я не відчуваю себе сьогодні. Іноді вранці можна їсти борщ. Я не пишу каву. Я відкрив холодильник для роботи. Сімейні фото на дверцятах, надруковані на магнітному папері, висить протягом чотирьох років, вже захоплюються. На фото гриби висихають совки, висять з останнього літа:

Я отримав собі щоденне раціонування.

р.

Я запакував, залишаючи о 8:00. Сім'я вівчарка, субота.

З автомагістралі. Мій шлях до зупинки трамваю через "хол"-гап між дев'ятими магазинами:

р.

Я не занадто жир, я можу отримати через. На краях фотостіни будинків, нижче - моя рука з моїм мішком:

Away є мій червоний трамвай, на 8:08. Shift починається в 8:30. Привід 12 хвилин:

р.

У провідника перехопити мене, ціна 12 рублів, на мікроавтобусах і автобусах ціна зросла до 14 рублів:

3610Р. 4200Р.

Ми проїжджаємо до церкви Святої Трійці, починаючи з 8.30 року, як правило, більше людей збирають трамваю і поспішають до служби. Далі зупинка є шахтою:

Я приходжу до дверей швидкої допомоги не з переднього входу, це швидше від зупинки:

Прибуття при 8:24:

Я походжу в офіс головного лікаря зрушення, щоб записати звіт про прибуття на обов'язок:

Примітка:

18527.500 р.

Я збираюся санітарно-гігієнічно, я збираю мій державний роб. Більшість зношуються своїми робами і костюмами, вони більш естетичні. Я отримую держатель, якщо вони зателефонують мені в 8:30 і я не маю часу, щоб змінити свій костюм.

Я піду до другого поверху, я підпишіться на ліки в аптеці, я піду до зміни одягу.

Жіноча резидент:

Мій стенд на три. Пощастило два:

Отримання папки та фонеоскопа:

Я змінив. Фарбування на роботі:

Це океї.

Я поїду в їдальні, покласти мішок їжі в холодильнику.

Столове начиння, цукор, пивоваріння, кава та інші - в особистих коробках, адаптованих під різні об'єкти: від під шприци, взуття, які в яких неслухняні. Меблі з скрізь теж:

до 1 2 3 4 5+

Моя екстраваганзас тримає в нічний час в резиденції:

р.

Є два мікрохвильові печі, електрочайник і т.д.

Квіти декоровані:

Китайська троянда регулярно цвіте. Зовні вікна, Драйвери на сходах мають димову перерву:

Р

Ми будемо називати вибраним.

р.

З вікна старшого диспетчера я займав картку:

На першому дзвінку наша команда відправляється на 9,25, вона може бути різною, може бути відправлена на 8,30, в залежності від кількості дзвінків. Жінка, 40, викликає повторну пилку, блювота:

Я завжди працюю з парамедичною юлію, вона на хворому виїзді. Сьогодні я працюю з Віталіям, він новий. Добре, без стресу, без гальм. Ми не маємо ніяких парамедиків, просто психічна команда.

Але водій штамів - він нерезидент, адреси не знаю, карта не ведеться, поворотна цибулина літописно забуває вимикати, станцію йде з виходу, де знаходиться «цегла». Я дуже хворий, але я вже відварюсь і бублінг. Шукає на карті, бачить нічого:

Ми залишили за викликом, відправник на радіо повідомляє, що дзвінок відмовлено, дає нам ще одне: 10-й квартал, магазин Зари, поганий для людини. Сценарій:

р.

Зара.

Прибуваючи на сцені, ми не бачимо нікого, перевірте з відправником:

На ганку в кінці нашого клієнта, поруч з кришками. Вагрант, виписаний з блоку травми вчора, обстеження на місці, не показання до невідкладної госпіталізації. Не можна вбити людей, таких як. На зиму ми приймаємо вас до BSMP, інакше це заморожить. Ми залишаємо це зараз.

р.

Давайте скажемо! Повернувшись до станції. Ми йдемо в 10:12:00:00:00:00:00

Я пішов на контрольну кімнату, щоб зніматися. У вікні парамедика Ліза, переглядаючи де вони відправляються:

На столі на старшому диспетчері телефон "НГО" (Чиф Цивільної оборони?) є прямим зв'язком з міським обов'язком офіцером, телефонними повідомленнями про екстремальні погодні умови передаються на ньому, можуть заважати контрольну кімнату, якщо будь-яка ситуація з конфліктом з викликом швидкої допомоги:

Диспетчер “хіт” інформація від картки виклику в комп'ютер: діагностика, результат, лікування та ін.

На стіні в контрольній діаграмі міста Ангарськ:

Наша команда називається викликом: Жінка 58 років має кров:

У номері:

Жилети:

Наш водій збирає сходи з кімнати водія:

Компанія Aunties входить до складу інших постачальників:

В той час як водій приводить машину з гаража, я прийшов, щоб побачити, що вони принесли. Ми пропонуємо комплекти постільної білизни, під заробітною платою:

Ми приїхали на дзвінок, коли відкривалися двері, валіз знизився, і це відбувається. Це хороша річ, що вона не відчинила або знизилася. Вітя швидко виглядала, є все океї? Мексідол ампула зламав:

Після виклику, вони звернулися до нас. На шляху до станції ми проходимо реєстри, є багато весілля в суботу:

Ми зупиняємось в магазині Альянсу. Вітя сьогодні без домашнього обіду:

Обід:

Ми доставимо до станції в 12:29, запитаєте на обід, вони допускаються. 30 хвилин на обід. Ви можете зв'язатися з нами, якщо є щось терміново і ніхто не відправиться. Але буває. Вітя пішла в їдальні, а разом з тим я фотографував валізу:

Шини:

Я не погоджуюся з цим:

На обід також подають інші екіпажі:

Я прогріваю пюре.

р.

Зателефонуйте Причина: 70 років, несвідомий, син назвав назад, чи пішов бригада. Водіння швидко, водій не був дозволений "висати" на карті, що показує дорогу себе:

Наш "несвідомий" сидить на стільці в хорошому здоров'ї, не лежачи, але сидячи. Так буває багато. Ви починаєте запитати, «Що я збираюся втратити свідомість». AD 110/70, Вітя веде свою бабуся до дивана:

EKG тягне:

Порівняти фільм з попереднім, без негативної динаміки:

546187

Мій син перетнув себе, що все було дрібно. Коли мама стала хворим, син вимірював дуже низький артеріальний тиск. Або відлякується, або з'їзд тонометра. Я запитую сина, щоб виміряти артеріальний тиск з монітором артеріального тиску, щоб він не сумнівався, що я лежаю:

Зателефонуйте нам, ми повернемо. За цей будинок, побудований в 1980 році Олімпійський рік. На балконі є спортивні фігурки. Вітя і два інші лікарі живуть в цьому будинку, лікарі стержуть прямо в своїх робах з їх пори:

Вступаємо до станції 14.10:

Вона сіла написати картки, але незабаром ми знову на дзвінку: жінка 80 років, біль у грудях:

Скарги, історія, огляд, ЕКГ, пульсоксиметрія (забезпечення насиченості або насичення киснем крові, а також імпульсу):

У пацієнта дуже високий артеріальний тиск 240/120, в той час як ми нижчі, я пишу карт і пишу рецепти для поповнення мого першого набору допомоги:

р.

Зателефонуйте нам, ми повернемо. Сьогодні ми повернулися з усіх дзвінків, частіше буває, коли після виклику на радіо вони дають ще один дзвінок, а потім ще один дзвінок і інший дзвінок. Після такого обов’язку підбиваємо підсумки: «Ми кинули сьогодні!» Ця субота впала в категорію «замовити». Назад в 15:55:

Я знайшов старшого лікаря в контрольній кімнаті, призначає мої рецепти:

Я піду до аптеки, я послужу рецепти в вікно, я отримую ампули, я зареєструю журнал:

Р

Я лежав відпочивати:

Ми на шостому виклику, погано паралізовано:

Ми також лікуємо цей пацієнт: 75. Давайте в машині. Коли ми працюємо з Юлію, вона несе в собі валізу, я надаю кардіографічного носіння. Сьогодні Вітя не дала мені картографію, він одягає все себе. Головна

Р

Ми зателефонуємо, зателефонуємо в с. Кітої: чоловіка, біль у грудях. Відповідає жінці на зупинці «Паром» в магазині тієї ж назви. Шупид на карті:

Я знаю, де ця зупинка, ми йдемо, є жінка, яка зустрічає мене:

Вони живуть в країні, немає амбулаторної картки, ніяких виписок, немає фільмів, аритмії протягом декількох днів, біль у грудях. Ми лікуємо, ми будемо госпіталізувати. Хворий має рідкісну по батькові Komissarovic. У кадрі наш довгий накидний валіз з смугою пропонованої ручки:

Я виходжу з акумулятора, будь ласка, зніміть фотографії Віти, приніс Комісаровичу до BSMP, я проштовхую свою деталь ноги, щоб стати більш високими, на одному рівні з нашим розтяжувачем:

Прийняти до ресивера:

Повернувшись за пацієнтом, зателефонуйте, о 18.35. дати дзвінок, восьмий за сьогодні. Людина, біль у грудях. Сприяє цьому виклику. Зателефонуйте в 19:30, назад до станції. Наша команда відкрита до 20:30, тому сьогодні буде ще один дзвінок. Назад в 19:47.

Я поставляю свій телефон на заряд, збираючи всі мої речі, тому що сьогодні я працював мій останній зсув, з понеділка я відправлюсь на двомісячний тренінг для підвищення кваліфікації в Іркутську з проривом від виробництва. Сьогодні мита була спокійною, без екстремальних. Так, і добре, або це не буде без репрошетів: «Діти пацієнта, і лікар забирає фотографії!» 20:37 залишаючи станцію:

Габаритний зображення

Відповідає чоловіка в машині, фотографує мене з мішками. Коли він на годиннику, я збираюся додому трамваєм.

Ми йдемо на Віта, щоб опустити останні фотографії на моєму телефоні по bluetooth. Погода псує, відлягає. Я жартував, «Увімкніть так багато мобільних телефонів в одному місці!»

586169

До будинку о 20:56

Чоловік пішов в гараж, діти зустрілися в домашніх умовах, дочка пішла на ванну кімнату.

Я на кухні. Чоловік приготував тістечка з ароматного тіста з сиром і родзинками, з шинкою і сиром, він дуже смачний! Хто він не був в цьому житті! Тепер він працює в бурі-інженері на бітах в американських компаніях, а в першу чергу після шкільної школи освіти:

У мене є вечеря, 21:15:

Моя людина прийшла на 21 рік. 35, мав чай зі мною, і до комп.

Я говорю з матір'ю 18 хвилин, вона на дачі в Архіревці, це дощ, в той час як вони розмовлялися, і ми мали дощ.

Я перед вмивальною мискою переводжу лохо баночки:

Мої страви і банки:

Я пішов на комп'ютер, теж, щоб перемістити фотографії сьогодні. Дочка вийшла з ванної кімнати, 23:30. Плавання на два і півгодинні, не смоктати!

Подивіться на фотографії, видалені деякі, час 00:26:

Я збираюся в дитячу, все в бізнесі. Я сніжка для сну.

Поставляючи лечо в холодильнику:

Взяти душ:

(Б)

Діти знаходяться в ліжку, бажаю їм гарну ніч, час 00. 55: У

р.

Це 01:00, я в ліжку, мій чоловік знімок, відключаючи вогні.

Довгий день, докладний фотозвіт, і все це нудно! Але я зробив це

Джерело: odin-moy-den.livejournal.com