373
Тендер на придбання шампунів!
Адміністрація міста Санкт-Петербурга в особі голови управління Горелов М.І. оголошує тендер на придбання шампунів для барбекю! - 461,000 рублів!
Ці шампуні не прості залізні палички для м'яса, але дуже художні вироби.
Художні поціновувачі з адміністрації замовили 5 наборів шампанів «Гентльмен удачі»
й
і 3 комплекти sables "Sable"
Кожен комплект супроводжується елегантною підставкою.
Тепер покажіть мені, мої друзі, коли ви платите більш високі ціни на бензин, який в основному податки, ви хочете, щоб адміністрація міста використовувати свої податки, щоб купити щось, як і після того, як квубл між собою? Ви хочете сплатити за завищені тарифи на громадський транспорт і метро, щоб деякі офіційні скраби з бюджетними грошима купили собі шампунь - якби вони самі не можуть купити шампунь?
Джерело:
Ці шампуні не прості залізні палички для м'яса, але дуже художні вироби.
Художні поціновувачі з адміністрації замовили 5 наборів шампанів «Гентльмен удачі»
й
і 3 комплекти sables "Sable"
Кожен комплект супроводжується елегантною підставкою.
Тепер покажіть мені, мої друзі, коли ви платите більш високі ціни на бензин, який в основному податки, ви хочете, щоб адміністрація міста використовувати свої податки, щоб купити щось, як і після того, як квубл між собою? Ви хочете сплатити за завищені тарифи на громадський транспорт і метро, щоб деякі офіційні скраби з бюджетними грошима купили собі шампунь - якби вони самі не можуть купити шампунь?
Джерело: