Подрібніть зуби новим способом.

Щодня є багато нових гаджетів навколо нас. Шукаємо, що дизайнери та дизайнери зубних щіток пропонують нам, практично завжди здається, що технологія досягла мертвого кінця в цьому плані. Хочу зробити щось незвичайним, що зробить мене вирішили відмовитися від звичного, але неякісного, зубної щітки, чистоти якого я знаю, як стежити, і зубна мука. У студії Yanko Design знову знайшли щось здивувати - не з дизайном зубної щітки, але з гаджетом, який не дозволить нам забувати про гігієну порожнини рота.

Подрібніть зуби новим способом. р.

Цей пристрій не дозволить своїм власникам лежати до стоматолога, який двічі на день використовується зубна мука і кожен раз «поганий» зуби до бажаного стану. Плитка, яка повинна бути укусом з зубами щодня, оцінить вашу турботу або відсутність догляду за зубами і збереже цю інформацію доти, поки ваш наступний візит до стоматолога. Як ви знаєте, вам потрібно зробити це кожні півроку - протягом цього часу ви можете виявити і запобігти серйозні проблеми з зубами і порожниною рота.

Можливо, один день такий пристрій буде нормою в кожному будинку - і може дозволити собі будь-яку сім'ю, але сьогодні він більш реалістичний для придбання зубної щітки стенд, який вбиває проростки в зубній щітці з ультрафіолетовим світлом.

Не зайвим є покупка і зручна дизайнерська ходьба для зубної щітки

Це те, що він виглядає як при упаковці.

Виявляється, що радіосигнал, що продається зубною щіткою всередині порожнини рота покращує якість очищення зубів, а крім того, легше витримати два хвилини, необхідні для цієї процедури. Однак чіп підходить тільки одна мелодія, але можна купити інші взаємозамінні чіпси.

Джерело: