Чому може бути порушений працівник?

Суддя вогневих текстів
Відомо, що використання мобільних телефонів забороняється в приміщенні під час проведення переговорів.
Суддя Данила Грегори використовували свій телефон кілька разів під час судових слухань для відправки декількох повідомлень, включаючи фотографії, до одного з колег.
Після декількох таких дій, її відмінність відбивається в дисциплінарному листі, факт відправки повідомлень і в цілому використання мобільного телефону, особливо надсилання фотографій.
На жаль, як я розумію, вони відносяться до відеотелефонів, так як закритий режим порушується при судових слухань.
Як результат, після розгляду цього випадку дівчина була вогнена. Я думаю, що це право.
Заборонено надсилати фотографії – заборонено.
У наших судах я думаю, що кожен піклується про те, що це робить. Якщо тільки було достатньо грошей.

Працівник Vodafone вогневий для твіту
Поступово різні модні засоби зв'язку і зв'язку стають все більш серйозною силою. Останнім часом Twitter став такий інструмент. Додайте мені приклад. Клієнти T-Mobile, як тільки досвідчені труднощі, пов'язані з мережею через невиконання програмного забезпечення, і співробітник T-Mobile опублікував корпоративне повідомлення Twitter для інформування абонентів: «T-Mobile in Hungary частково вниз, проблеми програмного забезпечення.» Через деякий час черговий співробітник тієї ж компанії розмістив чергове повідомлення про затвердження абонентів: «Це буде офіційне повідомлення про проблеми спілкування, будь ласка, бути пацієнтом». Після того, як співробітник компанії суперника, Vodaphone, відреставрував повідомлення про свій обліковий запис компанії з заміткою «Call Us . . .» додаючи деякий саркрам і зв'язавшись з оригінальним повідомленням. У зв'язку з технологічними роботами, ми можемо надати вам інформацію про те, що він був пожежний.

Офіціант за героїзм
Це поза загальним почуттям. А офіціантка від Fort Laderdale, штат Флорида, який залишив свою роботу на невідповідну (з точки зору менеджера) причину, був пожежений. 22-річна жінка атакувала ніжно-провідниковим інструдером за межами торгового центру, де був розташований ресторан, де поцілунок Юань Canales. Брав Латино захопив злочинця і провів його до прибуття міліції, які за прибуття затримали нападника, один Альберт Меанс. Все здавалося б, але після того, як Юань повернувся до ресторану, його бос сказав, що він може бути безкоштовним. На його думку, Юан добре перебуває в герієм, але як офіціантка він не досить хороший. В цілому, це справа, коли ви хочете сказати щось дуже погано про це альтернативно подарований лідер і бажаю йому, що якось він був атакований, і там не було бруків поруч.

Модель пожежної безпеки для надмірної ваги
Фотооператор Філіппа Гамільтон був відремонтований компанією Ralph Lauren. За словами Філіппа, вона розповіла, що вона була відновлена погано і більше не може представляти свої прикраси. Представники компанії заявили, що дівчина не може виконати умови договору, укладеного з нею, і тому була пожежна. В цілому нічого ясно, я тільки знаю, що в віці від 23, з висотою 165 сантиметрів, дівчина зважає 54 кілограми. Якщо це зайва вага, то я боїтеся уявити, що дівчатам керують цією компанією «безкоштовно» вважають досить тонким, щоб показати свою продукцію.

Джерело: Mindhobby.com