Методика Case (10 фото)

Це тепер нікому не дивно з кишеними комп'ютерами, плазмовими панелями, стільниковими телефонами з 8 мегапіксельними камерами, GPS-навігацією та іншими продуктами ультрафіолетового технологічного прогресу. Але це достатньо, щоб повернутися лише в півтора столітті і відразу зрозуміти, як швидко розвивається наше життя.

浜у 涓 蹇

1,1 км Модельний персональний комп'ютер IBM PC XT зразок 1983. з Intel 8088 (4.7 МГц), цей продукт технічної думки можна купити лише за $ 7,500

р.

2,2 км І ось монстр вагою 13.6 кг представника сучасних ноутбуків (1984). Процесор Intel 8088, оперативна пам'ять 256 - 640 kB, гвинт 10MB

3. У Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

4. У Два гвинти від компанії Drivesavers для порівняння. Якщо у мене було 40 Мб, то це, і це сталося, і гарантійний відділ сказав: "Увімкніть його, ми побачимо", - Я зняв себе.

5. Умань Візьміть скріншот? Ніщо простіше, просто натисніть PRT Scr. Але в 1980 році це можливо тільки за допомогою спеціальної труби і камери.

6. Жнівень Ось такі до (1961) були вінілові рекордери в сучасних автомобілях, до речі, тільки метод вантажних перевізників залишився незмінним.

7. Про нас Це перший поліфонічний синтезатор (1975). Я можу уявити звуки, які він зробив, ймовірно, краще в стільникових телефонів зараз.

8. У І три фотографії інженера Пендоса. На цій картині модель будівлі з проходом (1920) У Пендос серйозно вірили, що авіація незабаром замінить автомобіль.

9. Навігація І ось струменевий локомотив (1966) Я боїться сидіти в такому місці.

10. І нарешті, Мевсеч, це ... І намагатися вгадати собі.

Джерело: