Вплив портового вина на мозок

й
Багато людей знають про експеримент з ефектами LSD на людину і свої здібності.
Так я вирішив жертвувати себе на науку і, будучи на діловій поїздці в місті Десногорськ в червні 2004 року, провів експеримент на себе.
Я купила пляшки Красни Крымського, наш одноразовий напій, і відразу ж відвертаю її. Не відразу, але для всього вечора. У той же час я звернув попередню пляшку до, а також спробував ілюструвати казку Tove Jansson «Moomin Dad і море», а в той же час напишіть вірш. Умови експерименту: Вихідні, портові пляшки вина, No Snack, акварельний папір, ручка, ноутбук з завантаженою історією «Moomin Dad і море».
й
1,1 км Початок експерименту 16:05. До пиття.
Пляшка була від 16:05 до 16:20 з задоволенням.
Перший ранок на острові з маяк від 16:20 до 16:30 без меншого задоволення.
Перший вірш – «У випромінюванні синіх снів він побачив себе. й

2,2 км Не більше 100 грамів. 16:40 (10 хвилин пропущено)
Сцена «Моомин Дад як маяк маяка» від 16:40 до 16:55 намальовується на духовному підніжці.
Пляшка витягується з 16:50 до 17:00 досить безтурботно.
Друга станза «Я був психічно здоровим для роботи» вже показує підвищене прагнення до філологічної точки.

3. У Половина пляшки відключається. 18:30 (тобто п'яний на годину і навпіл)
З 18:30 до 18:45 і виявився досить похмурим. Пляшка не хоче малювати, тому її розміщують на боці і розжарюють через 5 хвилин (від 19:30 до 19:35). Третій станза «Для скіпів і вітру будували свій будинок» дивує його баналість, якщо не за один момент – починається з того ж слова, що закінчується попереднім. Є сліди порту на папері.
Стан є суггіш, половина овець, брати участь в експерименті вже захотіли.

4. відверта майже вся пляшка. 22:10 (тобто, майже два і півгодини пиття)
З Я дуже довго пишу, я насправді був заспокійливим.
Пляшка витягується з 22:10 до 22:25 майже так само акуратно, як в першому малюнку.
Сцена «Таємне місце Мумі Троля» була намальована з 22:25 до 22:30 і переплетена з почуттям легкості, очікування дива і написана любов'ю. Четвертий станза, «Друга в лісному палаці затримана», – коментує на малюнку, а не продовжуючи вірші, що вказує на лінью і обмежену свідомість після пиття цілої пляшки. Похмілля приїжджала, щоб я був вечерею і пішов до місця.

Джерело: