826
Я нічого не боїться терапевтів.
У мене є хороший психотерапевт. Після того, як ми пішли з нею в супермаркет, стоячи з кошиком на касовому реєстрі, раптом перед носами, обходячи нас зло тісто. Немає у кошику, але повний товар. І скидає все перед касиром. У мене є очі, вона явно готова до будь-якого скандалу.
Я отримав багато повітря, щоб пояснити все її, і, ймовірно, скориставшись хорошою, але мій психотерапевт супутник припинив мене, взявши мене під ліктя. Вона сказала спокійно і сумно її тітка:
Ніщо, не хвилюйтеся, купуйте перед нами. Як мінімум тут ви будете першими...
Моя тітка вийшла з реальності. Припинити перегляд. Здається, що перед внутрішнім джгутом спалахнула всі її таржі, життя бразена, в якому перша вона тільки в асортименті...
Коли ми залишили магазин, ми побачили, як на стіні стоїть тітка "напів". Для чого мій супутник, в голосі хорошого ментора, зауважив:
- Добре, дякуємо Богу, що він працював. Я боївся, не плаче...
Я отримав багато повітря, щоб пояснити все її, і, ймовірно, скориставшись хорошою, але мій психотерапевт супутник припинив мене, взявши мене під ліктя. Вона сказала спокійно і сумно її тітка:
Ніщо, не хвилюйтеся, купуйте перед нами. Як мінімум тут ви будете першими...
Моя тітка вийшла з реальності. Припинити перегляд. Здається, що перед внутрішнім джгутом спалахнула всі її таржі, життя бразена, в якому перша вона тільки в асортименті...
Коли ми залишили магазин, ми побачили, як на стіні стоїть тітка "напів". Для чого мій супутник, в голосі хорошого ментора, зауважив:
- Добре, дякуємо Богу, що він працював. Я боївся, не плаче...