Дитячі листи до Санта Клауса

«Я хочу, щоб побажати машину. Це жовта машина з дуже рідкісною кісткою динозавра. Як виглядає пральна машина. Вам необхідно приклеїти голову в колі посередині, відчути невагомість і зробити бажання.

«Я снию смурголету. Це човен з невеликими колесами і великими крилами, як метелик. Він робить шум, мухує крила і мух. Ви повинні літати її в далекі країни.

«Будь ласка, дайте мені лазерну зброю, яка стріляє і вбиває погані думки, слова та ідеї. й

857237

«Дякую мені шапочку в любові. Якщо ви зносите його, всі дівчата закохуються в любові.

«Я снию снігу, що, якщо вона набридла, можна пити гарячим чаєм, і вона буде плавати. й

Спеціальне крісло, щоб коли ви сидите на ньому і з'їсти кашу або гречки, вона зникне в рот і ви не можете їсти.

р.

"Фен дімінутив." Для того щоб зменшити розмір, потрібно висихати волосся. Тоді ви можете жити в будинку для Барбі або подорожувати з татом на ділових поїздках в салоні.

р.

Я хочу машину, яка просувається через сніг, підбирає його і пропускає цукерки і попкорн.

Пакет «Заміна». Для того, щоб бути в потрібному місці, потрібно просто покласти руку в неї або покласти її на голову.

«За годинник для управління часом. Для продовження дня народження або перемотування уроку необхідно натиснути на кнопку «Форум» або «Пауза». Час можна змінити, але ви хочете. Решта нас не помітить нічого.

«Я мріяв про подвійну коробку. Якщо необхідно, просто відкрийте його, і з'явиться повне копіювання власника, яке буде робити те, що він хоче: замість нього, перейдіть до школи, грайте музику або посидіти з братом.

р.

Я хочу книгу казок, в яких будуть історії не про Вовк і Редінг Ход, а про те, хто читає його і його родичів.

«Дуже мені чарівний пульт, який перетворюється в телевізор дистанційного керування, коли реальна людина прихована або відійшов. й

"Дуже дитяче шолом." Мир один і став невеликим, як і іграшка гоночних автомобілів, ви можете ремонтувати їх, заправте їх бензином і, найголовніше, їздити їх.

95626734

"Файська казка" Ви натиснете кнопку і збиваєте ім'я оповідання, яку ви хочете бути в. Вона виглядає як вигнутий залізний пагорб з антеною і однією червоною кнопкою. Антена з'єднує казку, в якій ви хочете знайти себе.

Джерело: