Смішні секс обряди

Українська
Як виходить, Африка дуже багата сексуальними обрядами. І ви побачите, що зараз.

Тестування
Деякі африканські племена мають на замовлення: перед маррінґом обраний повинен довести свою наполегливість батькам своєї нареченої. Він навчає його, відчуває свої м'язи, ас, дивиться в рот. Вирок потім виражений «17 разів». Ось скільки разів хлопець дасть задоволення матері нареченої! А число може йти далеко за сто, і хлопець буде робити це практично безперервно! Деякі не стоять і відступають, і хто вижити тест стане чоловіком і буде поважати весь племену. Це твердий тест.

Захоплює дух тут.
У Марокко пасер-бі (іноземець) з'явилась така незвичайна сцена для нас. На монах на вулиці, перед усім, копульовані дівчину. На жаль, нічого особливого. Але смішна річ, жінка стояв по вулиці і виглядала досить щасливою. А друзі привітали хлопця з таким успіхом. Я не знаю, що він був щасливим, але якщо деякі монахи намагалися зробити те ж саме до своєї дружини, він мав б погані дупи, тому що він би жінка і бейсбол б був чоловіком. Але, очевидно, це вважається рідкісною удачою.

Рукерчіф
Але в Єгипті, перш ніж марихувати дівчину, перевірити її на невинність. Вони приймають хустку, загортають її навколо пальця (так само) і подрібнюють її в одному місці. Після цього, якщо все добре пішли, шарф знаходиться в крові, що означає частію обраного. Заголовок

Не потрібно 100 рублів.
Іноді африканський друг весело. Справа в тому, що вони практикують наступний на замовлення: наречена береться в будинок нареченого, після чого вона тікає звідти і намагається приховати. Друзі майбутнього чоловіка знайдуть її, візьміть її в будинок матері обраного і зробіть любов'ю на п'ять днів! Після того, як щаслива наречена поверне її кохану і стає законною дружиною.

океанія
Я сподіваюся, що ви вчили географію в школі, і ви пам'ятаєте, де є Океанія? Так, це дуже океанія дуже близько до Африки і навіть попереду. Це крутий рай.

Я заточував мій...
У цьому обряді знову беруть участь друзі, але не тільки. Головним характером цього обряду є кам'яний ніж, за допомогою якого дівчина позбавляється від хати. Але все в порядку. Так, наречена довіряє своїх близьких своїм друзям (понад три), після чого береться її до лісу, позбавляючи її невинності з кам'яним ножем, потім ріпаку (нині це називається «робля любов») і поверніться до племени. Але це далеко від. За три дні всі чоловіки племени можуть зробити любов до дівчини, і тільки після цього вона залишається назавжди з чоловіком.

English, Українська, Français...