Москва-Душанбе

Три рази на тиждень, поїзд Москви-Душанбе виїжджає з Казаньської станції. Три рази на тиждень на станції зацарював хаос, тиснув і без законності. Хоча, немає, без законності і хаосу зацарював тут цілодобово, але при штампуванні, реслінгі, і тисячі Таджиків не можна знайти щодня. Залізничні форуми радять уникнути цього поїзда. Крім непередбачуваної ситуації всередині поїзда пасажир має ризик виникнення особливої уваги російських правоохоронних органів, які перевіряють поїзд особливо ретельно. Останнє стосується в основному до випадку, коли поїзд прямує до Москви.

Цей натовп входить в фартух. Сотні людей, які живуть і розливаються, всі з величезними сумками.

На в’їзді на обов’язкові, перевірте вантаж.

Собаки шукають препарати.

Згідно з поліцейськими, практично все, що Tajiks приймає будинок вкрадений. Тут можна знайти кошик з Асхана і лопатки з будівельного майданчика. Вони вкрадають велосипеди, телевізори, одяг, навіть будівельні матеріали.

За словами одного офіцера поліції, нещодавно поїзд намагався взяти трактор Білорусь! Так, трактор. В машині на одній з АЗС було розібрано і швидко навантажено. Колеса були завантажені в жилет, а міст, двигун та інші частини розкидані навколо автомобіля.

Багато людей хочуть отримати на поїзді без квитка. OMON в оточенні поїзда і ріже всі пороги.

До речі, є спеціальні люди, які візьмуть на поїзді без черг та перевірок. На вокзалі працює місцева мафія.

Дуже задоволені тим, хто керуючись платформою. Більшість людей роблять кілька прогулянок, так як важко взяти всі вантажі одночасно.

Щоб покласти в багаж, як його призначають правила, ніхто нічого не хоче. По-перше, проблеми з документами, і по-друге, легше оплатити хабар на кордоні, щоб оплатити вантаж в багажному автомобілі. Вкрадений холодильник коштує 1000 рублів взяти з Москви, для телевізора потрібно сплатити 500 рублів. Один поїзд від московських листів про мільйон рублів на кордонах.

р.

Всередині змусять все вільного простору. Нерідко ярус завантажується на нижній полиці, а спати в багажному відсіку.

р.

52019292 _ Новини

Автор: Будь ласка, зауважте прямо. Я не звинуватив ці люди крадіжки. Я просто розповім про те, що поліцейський сказав мені. Але мені здається дивним, що людина приносить додому старий автомобіль і може з бензину!!! ; До речі, різні резервуари з паливом популярні з пасажирами, ніхто не піклується про безпеку.

км

р.

, м. Київ

Джерело: zyalt.livejournal.com