Техніка побутової техніки в СРСР.

Незважаючи на те, що у виробництві побутової техніки СРСР все ще відстали за західними країнами. А радянські громадяни не зіпсували його асортиментом і кількістю на полицях, але обладнання було прийнято. Незважаючи на те, що було певне скорочення обладнання - люди врятували гроші на придбання цього або що - необхідно в повсякденних життєвих речах, стояв в лінії в магазинах, вивели так званий бла... «Чому склад, товарний експерт, торговий директор...», як сказав Аркадій Райкін, але що дивно, що багато обладнання працювали протягом 30-40 років, деякі ще працюють.
В основному його виробництво було на залишковому принципі - перші військові накази, потім для населення.
Прийміть короткий тур про те, що було зроблено з побутової техніки в СРСР.

Почати з Бердської радіостанції "Вега".
Я представить сувеніри заводу - радіо Дзвіночок. Випущено на Олімпіаду -80 у Москві, а також презентував сувенір всім учасникам змагань.

Навіть в нашому місті, на іншому заводі були виготовлені електричні бритви та косметичні інгалятори.

Це легендарна камера FED.

до 1 2 3 4 5+

Цей радіоприймач "Звезда-54", виготовлений в середині-50-х рр. на заводі "Мосприбор", до речі, до цього виробляються велосипеди.

Цей реле стрічковий рекордер "Кокет" Виготовлено в Новосибірську.

р.

До речі, виготовлені та такі незвичайні стрічкові рекордери.

Вони також виготовили широкий спектр телевізійних мереж в СРСР. Ось деякі з них:

Це фен для волосся нормально.

р.

залізо. Нормальний, теж.

Р

У СРСР також виготовлялися кухонні комбайни. Я ніколи не бачив їх на продаж.

Електричний автомобіль. Я впевнений, що багато людей все ще на фермі.

Легендарний холодильник Zil.

пральна машина.

р.

Для любителів історії захоплення в русі виготовлялися фотокамери та кінопроектори.

Ми не забули про СРСР і любителів гри. Це радянські слоти.

Р

Для любителів ріжучих і швейних машин виготовлялися ручні та електричні швейні машини.

Сифон для запікання води.

Р

Електроніка Касети рекордер

Електронні машини обліку. Або калькулятори.

Пилососи.

Побутові кондиціонери.

Перший радянський ВКР.

Нарешті, радянський персональний комп'ютер.

Це лише невелика частина того, що виготовлялася в СРСР.

-img31---

Джерело: berni777.livejournal.com