1344
Техніка побутової техніки в СРСР.
Незважаючи на те, що у виробництві побутової техніки СРСР все ще відстали за західними країнами. А радянські громадяни не зіпсували його асортиментом і кількістю на полицях, але обладнання було прийнято. Незважаючи на те, що було певне скорочення обладнання - люди врятували гроші на придбання цього або що - необхідно в повсякденних життєвих речах, стояв в лінії в магазинах, вивели так званий бла... «Чому склад, товарний експерт, торговий директор...», як сказав Аркадій Райкін, але що дивно, що багато обладнання працювали протягом 30-40 років, деякі ще працюють.
В основному його виробництво було на залишковому принципі - перші військові накази, потім для населення.
Прийміть короткий тур про те, що було зроблено з побутової техніки в СРСР.
Почати з Бердської радіостанції "Вега".
Я представить сувеніри заводу - радіо Дзвіночок. Випущено на Олімпіаду -80 у Москві, а також презентував сувенір всім учасникам змагань.
Навіть в нашому місті, на іншому заводі були виготовлені електричні бритви та косметичні інгалятори.
Це легендарна камера FED.
до 1 2 3 4 5+
Цей радіоприймач "Звезда-54", виготовлений в середині-50-х рр. на заводі "Мосприбор", до речі, до цього виробляються велосипеди.
Цей реле стрічковий рекордер "Кокет" Виготовлено в Новосибірську.
р.
До речі, виготовлені та такі незвичайні стрічкові рекордери.
Вони також виготовили широкий спектр телевізійних мереж в СРСР. Ось деякі з них:
Це фен для волосся нормально.
р.
залізо. Нормальний, теж.
Р
У СРСР також виготовлялися кухонні комбайни. Я ніколи не бачив їх на продаж.
Електричний автомобіль. Я впевнений, що багато людей все ще на фермі.
Легендарний холодильник Zil.
пральна машина.
р.
Для любителів історії захоплення в русі виготовлялися фотокамери та кінопроектори.
Ми не забули про СРСР і любителів гри. Це радянські слоти.
Р
Для любителів ріжучих і швейних машин виготовлялися ручні та електричні швейні машини.
Сифон для запікання води.
Р
Електроніка Касети рекордер
Електронні машини обліку. Або калькулятори.
Пилососи.
Побутові кондиціонери.
Перший радянський ВКР.
Нарешті, радянський персональний комп'ютер.
Це лише невелика частина того, що виготовлялася в СРСР.
-img31---
Джерело: berni777.livejournal.com
В основному його виробництво було на залишковому принципі - перші військові накази, потім для населення.
Прийміть короткий тур про те, що було зроблено з побутової техніки в СРСР.

Почати з Бердської радіостанції "Вега".
Я представить сувеніри заводу - радіо Дзвіночок. Випущено на Олімпіаду -80 у Москві, а також презентував сувенір всім учасникам змагань.

Навіть в нашому місті, на іншому заводі були виготовлені електричні бритви та косметичні інгалятори.

Це легендарна камера FED.
до 1 2 3 4 5+
Цей радіоприймач "Звезда-54", виготовлений в середині-50-х рр. на заводі "Мосприбор", до речі, до цього виробляються велосипеди.

Цей реле стрічковий рекордер "Кокет" Виготовлено в Новосибірську.

До речі, виготовлені та такі незвичайні стрічкові рекордери.

Вони також виготовили широкий спектр телевізійних мереж в СРСР. Ось деякі з них:

Це фен для волосся нормально.

залізо. Нормальний, теж.

У СРСР також виготовлялися кухонні комбайни. Я ніколи не бачив їх на продаж.

Електричний автомобіль. Я впевнений, що багато людей все ще на фермі.

Легендарний холодильник Zil.

пральна машина.

Для любителів історії захоплення в русі виготовлялися фотокамери та кінопроектори.

Ми не забули про СРСР і любителів гри. Це радянські слоти.

Для любителів ріжучих і швейних машин виготовлялися ручні та електричні швейні машини.

Сифон для запікання води.

Електроніка Касети рекордер

Електронні машини обліку. Або калькулятори.

Пилососи.

Побутові кондиціонери.

Перший радянський ВКР.

Нарешті, радянський персональний комп'ютер.

Це лише невелика частина того, що виготовлялася в СРСР.
-img31---
Джерело: berni777.livejournal.com