Нові комікси книги героїв (6 малюнків)

Недавній, опромінюючи ще одну партію мишей, я думав про героїв. Ні, не про Олександра Матросова або Рімбабад там, мої думки переплетені навколо більш реалістичних персонажів. Чому, цікаво, більшість з цих істот антропід і гібрид людини і щось там ("Свайдер-Man" там, або "man-bat")? Усе найцікавіше буде дивитися пригоди інших героїв; тут так багато «людій» навколо, але є набагато менше «усе там». Нехай основні герої є гібридами «нелюдського» і «нелюдського». Так як джерело γ є низькопотужним і вже добре живим, це ще довгий час для опромінення і часу для більш ретельного розуміння ідеї. До вашої уваги пропонуються плоди цього розуміння.
через kandelyabr.livejournal.com

Так герої:
Найяскравіші деталі Ostrich-Elephant, звичайно, goiter. Але, так як це не видно на малюнку, я не розповість про гусени. Від звичайного слону (Vulgaris Elefant) Ostrich-Elephant відрізняється: гігантські геморої, порося над тілом і все інше. Остріх Елфант здатний імітувати Чаплін, але не імітує; через те, що він дуже сором'язливий і секретний.

доб.

Головною перевагою цього героя є варіант винахідливості антитероса для нього. Миша кішка бореться з собою. І, в цілому, лише одна картина досить для його повного опису життя.

The Beaver Dandelion - це Абсолютна Evil. Насіння бобера Данделіон можна закріпити на будь-якій поверхні, і один раз зафіксувати, відразу починають будувати гребінці і хати, тим самим знежирюючи сотні молдавців роботи. Бобер-дельіон - це половина рослини, а отже, позбавлений сонячного світла швидко погіршується, а іноді навіть загоює. Захоплюючий Beaver Dandelion ще більш небезпечний, ніж звичайний, в цьому стані його хвости гине, ноги, тіло і голова падають, і він сам перетворюється в Сергій Зверєв.

Основна відмінність Rhino Beetle, від просто Rhino, це Beetle. Головним ворогом цього персонажа є карніворі Пигми, з якими він, однак, успішно бореться. На малюнку це чітко видно на руках Карніворозної Пигми, злипаючи з рота Рейно Бейтле.

р.

Дуже корисний герой. Ну, уявіть: мисливець пішов після гри, отримав качка, гармата, звичайно, невелику частку, а потім раптом ведмедя стрибає з кущів. Що б сталося перед - вечірнє миття брудних штанів (і можливо навіть черевики), сміху дружини і друзів і загальним почуттям розчарування (і не тільки розумові). І тепер він побачив ведмедя і відразу був грамотно рубаний в качку. Що це? Немає зайвих труднощів! В качку і в пудлі можна полоскати, вона, як гроші, не пахне.

Пірат Пірат є злом, але безпорадний герой. Пірат Пірат з усіма його зовнішнім виглядом підтверджує небезпеку вдихання. Незважаючи на відсутність кінцівок, майстерно за допомогою двох папуги він може літати. Насправді, про нього пролетів голландці. Ніколи не скажеш хелло на Пірат вручну - він не має рук і дуже складний. Пірат Пірат є офіційним зареєстрованим емблемом і міксом дизайнерів AvtoVAZ.
На цій лірійській замітці я вирішив закінчити. Ну і не те, що я бажав, тільки мишей вже почали руйнувати своїх кучерів в свинцеві стіни опроміатора і кричить абсолютно нелюдські голоси, які не характерні для них.
Про нас
Проксимус
浜у 涓 蹇

Джерело: