Власники тюнінгу дев'ятого диму! (6 зображень)

А також інші вуличні ролики і пане "атлети", які приєдналися до них.

Я збираюся розповісти вам про справжню Мрія, а не про вашу погану блакитну писемність.

Ми виїхали на локальний ринок, щоб купити деякі товари. Не було особливого продукту, але на околиці ринку було те, що навіть спочатку я не вірю.
Так, це це, у всій своїй славі (затискається, в кращій якості). Вражаючі лампи з підсвічуванням. І використання двох решіток одночасно надихає.

Як це? Я теж сподобалося. Відчувається, як у чоловіка була мрія, мрія мати реальний ралі автомобіля. У нас були руки. І ще одне:

Так, наприклад, пакети сигарет, наприклад. І наклейки з фруктових коробок. Після того, як реальний автомобіль повинен здійснювати рекламу, право?

І це здивний хлопець у спині. Зверніть увагу на антени. Реальний чоловік.

Я повинен сказати, що бампер від Волги (?) він точно підходить.

Ось фото в інтер'єрі. Я думаю, що це добре підходить.

Власник, як він вийшов, працював поруч, і не займе довго чекати. Інтерв'ю не виконувала, але ми дізналися щось. Наприклад, той факт, що екстер'єр, після того, як так багато роботи він зазвичай задоволений, але з двигуном є ще певні проблеми. Він не спортивний, двигун є. Не відповідає. Але він подумав, і я вірю в нього, він вирішує проблему двигуна.

Його колеги, це правда, працював поруч, зробивши деякі дивні обличчя і сміхався. Здавалося б, натякався, що кармекер трохи від свого розуму, але це очевидний сланець.

До речі, він дійсно хоче потрапити на сторінки деяких автомобільних журналів. Я пообіцяв його. Як ми? Розгорніть те, що у вашому Жужу, можливо, і в кінцевому підсумку впаде в очі правої людини з деяких автографій.

Це це:
English, Українська, Français...

Джерело: