Що б дитина може бути, (4 фото)

Американський дизайнер James Sooy вийшов з альтернативи контактним лінзам та окулярам. Окуляри-пензель прикріплюються не до носа, але безпосередньо до носа. Об'єктиви кріпляться до алюмінієвої лати, яка пропускає ніс. Такі пірсингові окуляри ніколи не падають або йдуть бокові доріжки.

778522

Згідно з запасами, вони набагато більше людських і зручного рішення проблеми бідного бачення, ніж операції для поліпшення зору або контактних лінз.

р.

Не думаю, що такі пірсингові окуляри повинні носити цілодобово. Конструкція дозволяє легко видалити лінзи, які кріпляться до назального стрибка за допомогою магнітів. Алюміній латунь сам проходить через шкіру над нісом, тому згідно з винахідником, який сам спробував нову модель, надіти такі пірсингові окуляри не викликає незручності і викликає набагато менше проблем, ніж звичайні окуляри або контактні лінзи. Однак установка основного елемента - брекети над нісом - процедура не приємна.

Лікарі попереджають, що занадто часті процедури пірсингу можуть бути шкідливими для здоров'я, але James Sooy вважає, що пірсинг набагато краще, ніж лазерна хірургія.
"Щоб платити за очі, щоб бути зрізаним і лазерним вогнем, так що я не можу носити окуляри, це занадто багато для мене", - каже Сой, захистив свою ідею.
Запатентувати його модель пірсингових окулярів і запускати їх в промислове виробництво. Тим не менш, це буде потрібно більше працювати над дизайном.

32279418

Джерело: