Збір задач антиалкогольного вмісту

Сьогодні ми побачимо красиву книгу - редакція 1914 року, опублікована ТОВ «Червоний моряк» з обігом тільки 500 примірників (НН дав для вилучення цілей). Я не буду сказати, що хоча книга тонка, і це буде легко відсканувати і викласти принаймні все, я не буду це робити, і я виведе невелику частину для розважальних цілей. В іншому випадку деякі види поросят будуть замінювати освіту.
Все правильно, тут ми йдемо!
Веб-сайт:www.livejournal.com/_o_tets_l

Для того, щоб надати вам трохи почуття великого і благородного призначення цього брошури, я подарую вам трохи від передпокою:

Про нас Це те, що незбережена тема повинна бути відроджена в наших школах! Люди люблять мене рости. Змішані пасторами.

Тепер, власне, завдання.

У книзі представлені 156 завдань з відповідями, ілюстраціями та переліком використаної літератури. Завдання діляться як за рівнем складності (додаток, багатозастосувань, дробів тощо), так і в напрямку - статистичні, побутові та ін.

З них я згадую сім, найбільш характерний. Так, перше завдання про державний масштаб:

У 1910 році наша Вітчизняна дала 598 млн рублів на захист від ворога, 160 млн рублів на внутрішній порядок, 86 млн рублів на сільське господарство, 80 млн рублів на популярну освіту, і 76 млн рублів на суд. А населення споживали в той же рік на 78 млн рублів більше, ніж загальна кількість перерахованих витрат. Скільки п'яний?

Тут немає нічого. Але така проблема відноситься до детермінаційного ефекту партнерства на алкоголізм:

З 2,229 спиртних напоїв, які втікали до Санкт-Петербурга з п'ятидесятниці, тільки 597 почав пити горілку через гранат, сімейні неприємності і емоційні удари, і всі інші були вирощені до п'ятидесяти їх комрадами. Скільки товарів випробували?

Ви замовляєте! Я не хочу розраховувати. Прийміть і, ви знаєте, зроблених. Я пам'ятаю, коли ми сильно подавали колегу в перший рік, моя мама вірила, що мої друзі були пироги, і мати друзі були впевнені, що я пишу своїх дітей особисто. Як це дійсно сталося і хто спокусив кого пити, я не пам'ятаю. Я думаю, що це взаємний вплив. І переспів. Але я відвернувся від себе, а потім вирішив і вирішив. Наступне завдання – єдність пролетаріату:

Кожен американський працівник заробляє 1,370 рублів на рік, і напої 16 kopecks з кожного 10 рублів; російський працівник отримує 499 рублів на рік і напої 12 kopecks з кожного рубця. Порівняти суму, яку ви п'є з іншими: хто п'є більше, і скільки?

Після цього з'являються революції, так. Чому напишіть так відверто, скільки зарплата американського працівника відрізняється від того російського працівника? Ось, інші розрахунки вже знаходяться в передпокою - якщо ви отримуєте, як Американець - так скільки можна пити, якщо ви пити з однаковим відсотоком? І не скажеш мені, що ці завдання не читали батькам цих дітей. Я не буду.

І ось статистична проблема. Про Європу.

У 1913 році в Росії п'яніли 2,000,000 пляшки горілки. Якщо ви розподіляєте 4 пляшки до кожного з жителів Європи, 314,304,000 пляшок залишаються нерозподільними. Що про людей Європи?

Це серцебиття, щоб дати 4 пляшки кожному європейському. Не чекайте! В цілому, якщо ви думаєте про це, Європа ледачий.

Ми вже знайшли сутність алкогольного об’єднання. Але тема гостей, які привозили власника в подарунок, ще не було розкрито.

Ведучий, який святкував будинок, гості привозили подарунок 1 пляшки коньяка і 2 пляшки солодкого вина. Знаючи, що отрута спирту в коньяці містить 9/15, і солодке вино містить 6/40, визначають, скільки отрута гостей дав хост?

Наступного разу я наказую, "І не забудьте отруювання спирту." Візьміть трохи!

Це географія і астрономія. Плюс працює з великою кількістю.

Минулого року (1913) населення Росії відверто (приблизно) 2,000,000 100,000 пляшки горілки. 13.334 пляшки стягнуті практично один після іншого, займаючись дистанцією 1 верст. Скільки миль ви повинні пити пляшки, якщо ви поставите їх таким же чином? Скільки разів це відстань більше, ніж еквататор Землі, довжина якого становить 37,500 миль? Скільки довший від землі до місяця, що становить 350,000 миль?

І ви сказали американці, Армстроном, місяць. Вона майже там. А еквалайзер не так великий. Я хочу, щоб я хотів, що це... Він буде виглядати красиво з космосу...

І нарешті, сумне завдання:

Заробітник отримав в суботу з власника заробітку на 6 днів з курсу 1 р. 25 к. в день і за час роботи за 8 годин на 50 клопок на годину. На шляху додому, де його дружини і два діти чекали працівника, його товари запрошують його піти в пивний зал, щоб пити пляшки пива. У пивному залі три відвертають десятки бджіл на 12 к. за флакон і копчені 50 шт. сигарети 6 к. десять, і давали секс на чай 15 к. Інтоксикований, пішов в тавер, де вони відвертають горілку, пиво, сплачуючи всі гроші на 4 р. 35 к. П'яний працівник почав грати в більярд і втратив 3 р. 40 к. Втрата на виплату не хочу, приглуши, в боротьбі зламали дзеркала, за яку довелося заплатити 5 р. На дорозі п'яний впав і не помітив, як сріблястий рубль розгортався з кишені і втратив. Скільки грошей на п'яний працівник приніс додому в сім'ю?

Я зустрілася з фразою Зощенко. "Бу, брат, я випав! Щось запам'ятати. . . ?

Джерело: