Я недавно сказав страшну річ! Виявляється, що не кожен вал туалетного паперу містить рівно 54 метрів. Нерідко виробники керують злочином: вони не прокручують лічильник або два з цінних матеріалів.
Що таке різниця між лічильником або лічильником менше?
Насправді, є різниця. Уявіть, що ви сидите у ванній кімнаті. Тексти пісень, а це означає: Ви думаєте, що це більше паперу. І все раптово, ви поодинці з картонним брухтом від рулону. Тоді ви будете розуміти, чому вам потрібно цей кроковий метр.
Я купив один пакет кожного типу паперу, який був у двох сусідніх магазинах і вимірював, чи довжина рулону заявлена виробником, яка відповідає фактичній довжині. Ось мої результати випробувань:
Святогірський папір
Svetogorsk paper - це регулярний, кондо туалетний папір для економіки. Якщо я пам'ятаю правильно, ми витираємо аналогічними валками назад в радянські часи.
Стандартна вартість упаковки мені 4 рублів 49 kopecks, упаковка «плюс 10% в подарунок» – 5 рублів 10 kopecks. Для того, щоб бути справедливими, я купив ці дві коробки з різних магазинів. Так, можливо, що «підлітка» 10% дійсно подарунок.
До речі, на упаковці є невеликий штамп «Зева». А цей чудовий папір виробляється в місті Светогорськ, недалеко від рідного міста Санкт-Петербурга.
Давайте подивимося, якщо ми чортуємо за допомогою рулонних світильників.
На звичайному пакеті вказано кількість знімних листя - 350 штук. На подарунок, відповідно, 10% більше - 385. Якщо ви економите, і витрачайте на час, щоб протерти п'ять листків, то один рулон прослужить приблизно 2-3 місяці. І якщо ви дуже обережні, і протерти одним листом, то цей вал можна протягнути протягом цілого року.
Давайте розрахувати, хоча.
Не вдалося правильно відкрити упаковку. Перші три листки відразу заміжали. Це, звичайно, вони можуть бути протировані, але з великою складністю.
Тоді було чесний, акуратний, пунктирний 346 аркушів. І в кінці ще два листи приклеюються до картону, які я не відірвав нормально.
Пам'ятайте жарт, що крила літака знизилися?
Дизайн-бюро Tupolev розробляє нову модель вантажного літака. Здавалося б, щоб зробити все правильно, але на тестах крила намагаються збити. 3 місяці тому немає рішення для проблеми.
Інженери сидять на ніч, мислення. Припинно збивайте на офісних дверях. На дверцятому є старий працівник, який працював у Братах Райта до революції.
до Це один. Про нас У мене є спосіб зберегти крила нормально. Ви просвердлите отвори уздовж лінії, по якій пробиваються крильця.
до Що ви знаєте? У вас є три класи освіти!
до І спробувати його.
Ну і нічого не робити. З відчайу свердлили отвори, де спійманий працівник, літак був прийнятий до випробувань. І вони дивляться на літак, що летить нормально. Сходи проводяться.
Вони називають працівником і запитали, що секрет був. Роз’яснення:
до Але коли я відірю папір в туалеті, він ніколи не розбиває через отвори.
Навігація Це не застосовується до Svetogorsk Standard paper. Найдовший 351 листків (1 - для шлюбу), простягається де необхідно. Коротко вибираючи фрагмальну людину, яка досить культурна для використання туалетного паперу.
Тепер перевірте пакет "гіфт". Подарунок кінь, звичайно, не виглядає в зубах, але нам потрібно знати - це дійсно 385 листків?
(доб. 00)
М'ясні підрахунки показали, що було 385 аркушів. Також, як бонус, кілька листків шлюбу, які (з надлишком вільного часу) можуть також фіксувати ваш спрагу для чистоти.
Якщо ви вважаєте, що в рік 365 днів він виходить дуже правильною упаковкою - рулон на рік. Один шматок паперу в день і 20 штук для сюрпризів. Якщо там діарея, або хтось, хто збирає шати.
Я дивлю, що Гоголь Плюшкін протирати його ас? Нерідко не папір. Можливі мішки. Або, можливо, деякі старі тканини. Однак я не виправда, що він не соромився від жаді на всіх - засвоюв все чисто.
2726476
Kleenex Класичний Природа
Наступний предмет Kleenex Classic Nature. 31 рублів за пакет або близько 8 рублів за рулон. Виробник Угорщина.
Папір, здається, невикористаний деякими смаками. Пахнуть як ялинки в старих автомобілях.
На пакеті з'являється зло попередження: "Не можна зануритися, зберігати в недоступному місці для дітей." Цікаво, як можна порізати на туалетному папері? Поставте мотузку з туалетного паперу, а потім повісьте себе?
О, жорсткі хлопці, угорки. І манна. Так як довжина рулону не входить в будь-яку точку. Я маю на увазі, немає нічого перевірити.
Zewa Plus, аромат ромашки
Святогірська Зева знову. Цей час є більш дорогим варіантом. 50 рублів за пакет, тобто 13 рублів за рулон.
Аромат ромашки дійсно відчуває.
Я пам'ятаю, до речі, дитячий чайник - «Як пахнуть квіти». Що це важливо для моєї дупи, що таке запах туалетного паперу?
Ну, нехай це буде. Не завадить. Крім того, аромат ромашки добре поєднується з кольором ромашки - світло-жовтий.
У порівнянні з дешевим аналогом - Svetogorsk Standard - довжина рулону на Zeva Plus менша. Папір два шари. 208 листів, 12.5 на 9,5 сантиметрів кожен. Настроювання, однак, приблизний показ довжини: 26 метрів плюс мінус половина метра.
Що, один чудес, може бути? Довжина одного листочка? Або кількість листів в рулоні? Давайте перевіримо її.
Інспекція розкрила 202 чесний, нормальний лист і 6 листків шлюбу, які розбилися на початку і кінці рулону. Всього 208 штук, як обіцяно.
Розміри листків... 12 і половина від 9 і пів сантиметрів. Так само як швейцарська аптека.
Зева Плюс з ароматом ромашки також отримує кредит на моєму асолі.
Mola Новий
Зберігайте рух. На лабораторному столі польська папір, приємний темно-синій колір. Двошарові, вторинні волокна. Упаковка для 4 рулонів, ціна 37 рублів за пакет або 9 рублів за рулон.
Розмір листа: 97 по 125 міліметрів, кількість листів в рулоні - 176. Є красиві серця на папері.
Я відразу пам'ятав п'яний студент, коли туалетний папір використовувався замість серветок. Однак папір, потім була найпоширенішою - без будь-яких сердець. Не було красивого.
Все правильно, давайте потренуватися.
Перше позитивне враження було те, що папір була відкрита без шлюбу. Що ж, навіть перший лист приклеюється до решти, можна сміливо вкласти в дію.
Поляки отримують плюс від мене. Другий плюс від мене Полісся виходить в кінці рулону - коли він виходить, що тут, теж не один лист надходить в шлюб.
Але після ретельних аркушів підрахунку, репутація Папіру Міла ... tarnished. 170 листів! Шість менше, ніж я був обіцяний!
р.
І розмір листка ебать, теж. Не 97 над 125, але 95 над 125. Я спробував три рази.
Чому це? Я поставляю поляків, які помстали з Сусаніном.
О'Кай. Остаточна оцінка паперу «Мола» ще позитивна. Тому що це красиво і акуратно зроблено. Це також дешево.
3610Р. 4200Р.
Редакція
У Польщі з’являються папери Regina. Прикрашені красивими квітами. Вартість 63 рублів за пакет, або 16 рублів за рулон, який досить багато. Напис, який я перекладав як "не перезаряджається", пояснюється ціною.
Але, ось проблема, ніде не зазначена довжина рулону, ні розмір листа.
Отже, цей папір урочисто виключений з мого тесту.
М'який і простий аромат
Виробник - Польща. Повідомляємо, що той самий виробник, як попередній папір, Regina.
Ціна 37 рублів за пакет, 9 рублів за рулон. Два шари.
Погляд неприємний рожевий. Я хотів би носити такий папір в руці навколо офісу.
Але пакет показує кількість листів - 180.
Покажіть мені, чому на попередньому папері, Regina, поляки соромилися вказати кількість аркушів, і це було зазначено? Давайте перевіримо - це зрозуміло. Точно 180.
Так, ви знаєте, що я думаю?
Я кладаю папір на стіл і розім'яю його всім способом до кінця столу. Що робить 9 аркушів. Потім я ріжу його і розім'яю ще 9 штук. І я роблю це приблизно за два хвилини до підрахунку цілого рулону.
Навігація Цей папір має такий невеликий розмір аркуша, який він не 9 аркушів, які розміщені на столі, але стільки ж 10.
Чи є це недолік? Я не думаю. Я рекомендую вам розглянути її функції. Як і «мініатюрний папір для мініатюрних осей».
М'який і простий аромат також отримує кредит від мене.
Барбі
Папір Ламбре відноситься до класу розкоші. 120 рублів за пакет, 20 рублів за рулон. Три шари. Швеція.
У пакеті є баранина. Я дива, що це повинно означати? Як, м'яко, як ви протирати баранину? Або "Чи використовуються діти?"
Проксимус У нас є соціалізм в Швеції. І соціалізм, як ви знаєте, контролюєте і облік. Давайте подивимося, якщо один рулон містить 160 аркушів.
Дійсно, точно 160.
Сведи, звичайно, хеджував, писав “близько 160”, але точно перемотався. Я думаю, що не проблема з обладнанням. Або, можливо, словом «про» вони означали, що може бути не 160, але, скажуть, 160 цілих і один десятий лист.
Один дефектний лист, приблизно в середині рулону. На листі було невелике місце, яке виглядало як пляма крові. Чи відбувається кров ягняти, що на упаковці?
Так, я вибрав білий, зробив заяву. Згадувати перше правило жінки? Не носити білий ...
Р
Лотос Royal
Остання людина для тестування є фінським папером Lotus Royale, вибір моєї допомоги. Хоча я повинен закінчити ціну 200 рублів за пакет, який переводить в повну 25 рублів за рулон, але цей папір дуже міцний і м'який. За роки, я очолила свою дупу.
До речі, смішний факт - більш дорогий рулон паперу, тим більше рулонів виробника кладуть в один пакет. Чому ви думаєте?
Можливо, багаті частіше і рясно поспішають? Чи ретельно протирають вони? Ця тема чекає свого дослідника.
Все, що я повинен знати, якщо один рулон насправді містить 153 аркушів. По суті, кожен лист має розміри 102 на 125 міліметрів.
Прецизійно-правова форма царів. Було 153 аркушів. Правда, розмір я вимірював трохи менше, ніж зазначений, 101 на 123 міліметри, але, в кінці, Finns писав «про». Я не забираю тебе.
Підсумок.
Русский EnglishРусскийУкраїнськаPolskiItalianoEspañol汉语Bahasa Indonesiaहिन्दीPortuguês日本語DeutschFrançaisภาษาไทยελληνικά اللغة العربية Що важливо, дешево. Вибір господарської господині або рудентної головки.
Польський папір, хоч добре виготовлений, залишає за собою вагу сенс сприйняття. Після того, як рулон не змусить, то листя буде зробити невеликими – мусити чогось нашого східноєвропейських братів.
Ну і Скандинавський папір - Ламбре і Лотос - безумовно оцінить свою ціну. Звичайно, двадцять рублів за рулон дуже багато. Але нехай буде чесним: для тих, хто дійсно любить своїх родзинок, це не гроші.
Джерело: