Житло відомих людей

Відомі особистості також змагалися в грі.

Wolfgang Amadeus Моцарт проти вентилятора.

Вболівальник: Герр Моцарт, я думаю про написання симфоній. Чи можна сказати мені, як почати?
Моцарт: Симфонія є дуже складною музичною формою. Починайте з деякими простими штуками, і поступово ускладнюйте, перейдемо до симфонії.
Вболівальник: Але Герр Моцарт, ви пишете symphonies, так як ви були 8.
Моцарт: Це право. Я ніколи не запитав всіх.

Житло відомих людей

Calvin Coolidge проти жінки в білому будинку Dinner Житло відомих людей

Жінка: М. Холодж, я мав парі з другом, який сказав, що я не міг отримати більше декількох слів з вас. Охолоджувач: Ви втратили в Оскар Дике проти. Льюїс Морріс Житло відомих людей

На мене є захворюваність. Що робити? Дикі: Приєднатися до Winston Бодибилдерши проти Бернард Шав Житло відомих людей

Шув: Я забронювала кілька квитків на прем'єру. Приходьте і захопіть друзів, якщо у вас є. Церква: Я не можу приїхати до прем'єри, я прийде на наступний сеанс, якщо це Winston Churchill проти. Біссі Брадок Житло відомих людей

Bessie Braddock: Вінстон, ви п'яте! Церква: Це право. Ви потворите. Доброго ранку. І ви ще не будете послухати. Miriam Hopkins vs. Анонімний виконавець Житло відомих людей

Сінгер: Ви знаєте, мед, застрахував мій голос за $ 50 000 Хопкінів: Це приємно. Що ви купуєте з ними? Ілька Chase vs. Невідомий Актриса Житло відомих людей

Актриса: Я люблю свою книгу так багато! Хто написав його до вас? Шахрай: Я радий тебе! Хто прочитав тебе? Мама Ганді проти Західної цивілізації Житло відомих людей

Репортер: Що ви думаєте про західну цивілізації? Ганді: Я все це! Една Фербер проти Ніл Ковард Житло відомих людей

Ковард: Ви виглядаєте майже як Фербер людина: Ви теж є James McNeil Whistler проти. Оскарній дикий Житло відомих людей

(після жартівливості від Whistler) Дай: Я хочу сказати, що Whistler жарт: Say Оскар, обов'язково сказати Ernest Hemingway vs. William Faulkner Житло відомих людей

Фаулкнер: Він ніколи не використовувався слово, для якого читач перейде в словник Hemingway: Поор Фаулкнер. Чи дійсно він думаю, що сильні емоції приходять з розумних слів? Джон Баррімор проти жінки в жіночій кімнаті Житло відомих людей

Жінка: Як подарувати тебе! Для жінок! Баррімор: Це теж мадам, що теж (п'ясний, Баррімор освятився в жіночій кімнаті, і в той час перевернувся до свого звинувачення) Роберт Бенчлі проти. Людина у формі Житло відомих людей

Сер, ви зателефонуєте мені таксі? Чоловік у формі: Я не дверман, я адмірал Бенчлі: адмірал? Приїжджайте, круїзер! Niels Bohr vs. Репортер Житло відомих людей

(Коли я бачив хрін над входом в будинок Богра) Репортер: Ви дійсно вірите, що кіньшо принесе вам удачу? Бор: Звісно не. Але я чув, що це приносить удачі навіть тим, хто не вірить. Ти Стави своє життя Житло відомих людей

Грихо: Чому так багато дітей? Opponent: Добре, я просто люблю дружину Groucho: Я люблю мій сигар теж, але іноді я витягти його з рота. кучеряві Житло відомих людей

Перуки: Коли я був той же вік, як ви, куки, я використовував, щоб сказати це Alcibiades: Абрахем Лінкольн. Стівен Дуглас Житло відомих людей

Я збираюся на зустріч. Ви думаєте, що я повинен піти в цьому обличчі? (після Дугласа назвав його під час дебатів) Білл Клінтон проти. Dan Quayle Житло відомих людей

(Коли Quayle сказав, що він б боровся за президенцію, як піт бульб) Нехай стовпи і кути вуличного догляду за ним Senator Fritz Hollings vs. Генрі МакМастор Житло відомих людей

(Коли опонент помітив, що він повинен прийняти лікарський тест) Покриття: Я проходжу тест на препарат, якщо ви проходите тест IQ New York Mayor Ed Koch vs. Ендрю Курцман Житло відомих людей

(після того, як репортер наполягає на роз’ясненні деяких його суперечливих пам’яток) Кох: Я можу пояснити це вам, але я не можу дізнатися його для вас. Іноземний дипломат Житло відомих людей

(Коли я побачила Лінкольн сяйво в його офісі) Дипломат: Пан Лінкольн, чисте взуття самостійно? А чи є взуття чисті? Winston Churchill проти депутата Житло відомих людей

МЕП: Пан Церквілл, ви можете зупинитися, коли я говорю? Церква: Я не можу. Франк Запа проти шоумана Йое Піне Житло відомих людей

(Піне укладання шоу була саркастичою, так як багато думки, бо він мав ампутацію ноги) Піна: Я думаю, що довге волосся робить тебе дівчиною. Запа: Я думаю, що дерев'яна ніжка робить вас столиком.

Джерело: ibigdan.livejournal.com