Як це в Криму під російським правилом?

Вчора і сьогодні я пішов в Керч для роботи. Не легко. Три години один спосіб. Ось як ви приводите майже весь день. Я маю на увазі, що росіяни виштовхнули через Керченську переправу до повного. Учора я переповнюю машину з вантажних автомобілів Udmurd. Я дивлюся, куди з'являться Удмурди. Сьогодні я вперше зустрів караван з Ростова, на шляху назад я повернувся з Краснодара. Я не знаю, що вони перевозяться. Але полки в магазинах порожній з неймовірною швидкістю. У Керчі я поінформував, що жителі Краснодара в Керчі сім’ями та купуючи їжу в своїх магазинах. «Всі рядки. Особливо горілка. У нас 35 грн, у Краснодарі - 100 грн. Цигарки витягують сумки. Збір всіх консервованих продуктів, особливо українських виробників. Вони кажуть, що все тут дешевше в 2 рази. Я думав. Ми очікуємо, що Росія до перевезення вантажів до Криму. Заготовка джгута. Займіть останні Учора, пансіонери Керченського району отримали пансіонат в рубри. Спочатку вони схвалилися щастям: "Хто вони, рубліки, родичі ..." Тоді один з них молодший, і, очевидно, економіст в минулому, вирішив перерахувати. Перетворено в гривні і надійшло майже те ж, що і раніше, в капелюшній Україні. Ви отримуєте 2 рази вищу пенсію? Так, ті пансіонери, які перевозяться з нерозумною, будуть перемагати російський дух з розуму, вирішили відразу купити ображена сума грошей в супермаркеті. Ой, страшний. Подрібнювачі в продуктових супермаркетах не приймаються. Після чого сума пенсії в гривні була рівна колишньою українською. А ось літні патріоти Росії не втрачають серця. «Що ж попереду, пансіони зростуть, і той факт, що сьогодні пансіонат невелика – всі підборіддя хокелю.» Поцілунки в російські паспорти, поціновують їх і утримують серця. Найпривабливіше прийшла правда. Ну, Бог з ним без реєстрації. Ми проживали тут і будемо жити тут. І реєстрація є інтригами кроків.
Я сказав мені, що вона проголосила за Росію. Ні, вона, безумовно, не розтоплюється з любов'ю для своїх братів, але її бос обіцяв її коньяку, день і приз за голосування в референдумі. Так вона весело сказала, що це все ще посміхається на мене. А потім друг змінив свого тону і з печаткою в голосі зауважив, що його син тепер був безробітний, бо працював в ПриватБанку. Сама вона тепер в небезпекі пожежної безпеки. Він запитує мене у всіх серці, «Що це робити, де справедливість?» Я відчував себе шкода за її, і щоб зачепити її, я сказав, що це не так погано. Тепер вона має коньяку, день і приз. Вона вішала на мене з якоїсь причини. Я думаю, що ми не друзі.
Я повернувся сьогодні з Керча до Сімферополя, думав про сенс життя і не помітив, як грубо порушені правила руху. Добре, що я порушився за сумнівом. Дійсно, село пропущено 140 км / год, пройшовши через твердий міст, який виходить під 90 градусів. Він був дощ... В короткий час, коли я вирішив перезапустити другий на одному місті, виявилося, що це було поліцейським. І я мав потрапити в конструктиву. Я негайно попросив ірделі, правила якого я згину? Коли Сергій Петренко заявив, що українці, бо росіяни ще не працювали, радо погодилися платити штраф. З якоїсь причини він запросив мене в свій автомобіль і кладе мене позаду колеса. Звичайно, я знайшов кермо більш комфортним. У пасажирському сидячи поруч з ним, в пасажирському місці, був проведений штат триног з «візиром». Він захопив його, як Ейфелева вежа. Насолоджуйтеся теплими вечорами. В короткий час я відразу запропонувала вирішити питання українською мовою. Сайд я мав 500 грн. Я думаю, що це буде справедливо отримати 300 спини з них. Довгий час вони не проти і дав мені 300 в ліцензії. Про окупацію Вони виявилися нормальними хлопцями, побажали мене добре. Коли я вийшов з моєї ліцензії, 300 з них впав і мій 500. Я думав. Ми українці – це загадкова і неймовірно хороша країна. Я дивлюся, якщо Гаян також думав, що коли вони не знайшли мого 500 грн?

www.facebook.com/liza.bogutskaya