Профілактика Winchester Samsung

Таким чином, я повністю позбавляюся від будь-якого вірусу, ні антивірусу, він не справляється таким чином. Nod32 знаходиться тут. Я фактично використовую nod32, але другий день ліцензія вичерпана, мені довелося відключати ноду, тому що напис постійно з'явився, щось схоже на неправильний пароль, він був голодом.

Після цього він спійманий вірусами і вирішив повернутися до старого способу випаровування. Я вирішив поділитися цим способом з вами. Рецепт дуже простий, за 2 л води 10 горох чорного перцю, 3 шт. лавровий лист і щіпка солі. Принесіть до кипіння, 5-10 хвилин окропу і відключіть, залиште піч, дайте настоятися кудись 20-30 хвилин не більше. Після зняття з сковорідки, загортання в дитячу підгузку, якщо під рукою немає підгузника, то можна покласти її під будь-яку подушку. Після 30 хвилин намагатися, якщо жорсткий диск охолоджується до нормальної температури, то все дрібно, можна покласти його на місце. Я попередив вас, відразу після випаровування, покласти антивірус, щоб не зловити вірус знову. Успіх з демо.

через nnm.ru

Джерело: