237
Шкільна памперація
У нас є вчитель географії. Centner є одним і половина живої ваги і препаскне характер. Студенти не люблять її, тому чекали всіляких брудних хитрощів у вигляді кактуса, наприклад, або згорнулися гірки на столі збору корисних копалин (все з половиною цегли) з токерним качкою зверху з гордим написом «Земля».
Для дії, які розповіли, пропси були підготовлені заздалегідь і в повній секреції. Проведення доручили Т., так як мали сильну взаємну антипатію з географії. І тут в середині уроку Т.
Він тягне руки і просить:
«Що ви хочете?» запитав залишити. Одержує сильну відмову і пропозицію до закінчення до зміни. Він сміливо завершує ще п'ять хвилин, а історія повторює себе. За кілька хвилин,
- Добре, ми можемо виходити, добре, я дійсно потрібно!
до Це досить! Не руйнувати мій урок!
Т. (депресований):
- Ви змусили мене самі - і сидить в правильному місці, звичайно, на останньому столі, праворуч від якого в кутку є стандартний комплект для миття підлоги (мапа, відро, рага). А потім тиша класу ріже через кільцевий удар потужного щільного струменя на стіну порожнього відро цинку. довга.
П'ятий пауза переривається збочений крім З.І.
- ВО-О-О-О-О-О!
Клас лежить під стільцями, урок порушується, що потрібно довести.
Р. С. Неважко сказати, що проп складається з мішка молока, попередньо занурених на поглиблену воду.
й
Джерело:
Для дії, які розповіли, пропси були підготовлені заздалегідь і в повній секреції. Проведення доручили Т., так як мали сильну взаємну антипатію з географії. І тут в середині уроку Т.
Він тягне руки і просить:
«Що ви хочете?» запитав залишити. Одержує сильну відмову і пропозицію до закінчення до зміни. Він сміливо завершує ще п'ять хвилин, а історія повторює себе. За кілька хвилин,
- Добре, ми можемо виходити, добре, я дійсно потрібно!
до Це досить! Не руйнувати мій урок!
Т. (депресований):
- Ви змусили мене самі - і сидить в правильному місці, звичайно, на останньому столі, праворуч від якого в кутку є стандартний комплект для миття підлоги (мапа, відро, рага). А потім тиша класу ріже через кільцевий удар потужного щільного струменя на стіну порожнього відро цинку. довга.
П'ятий пауза переривається збочений крім З.І.
- ВО-О-О-О-О-О!
Клас лежить під стільцями, урок порушується, що потрібно довести.
Р. С. Неважко сказати, що проп складається з мішка молока, попередньо занурених на поглиблену воду.
й
Джерело: