422
Юрій Котлеров - Психічна річка
На цьому тижні бомба!
Юрій Котлеров – спадкова рекламна магія! Ось що він пише на LJ:
«Апокаліпс» приїжджає!
Трохи більше і рекламна промисловість погана в краху. Помилка сприйняття крапель і людей стає непривабливим до імпульсів реклами. У найближчому майбутньому більшість компаній очікують банкрутства та банкрутства.
Оголошення! Я можу допомогти вам!
І, Гередітарна реклама магія Юрія Гургеновича Котлерова позбавить від кармічних проблем брендів (підвищений вплив, злий погляд і зіпсування від конкурентів, карієс стартапу, програм непроданності, поганих удач, страхів споживачів, кармічних з'єднань) і багато іншого. Діагностика та загоєння (включаючи пульт). Потужний захист.
Діяльність Котлерова позбавлена глибинних тенденцій самопромоції та неналежності аури безпрецедентного онука. Магія нового віку може бути доступним для всіх.
Шукаю те, що він пропонує, я просто обіцяв!
Габаритний зображення
Як працює супермаркетинг?
01 - Посилення ординарної реклами
Паралельно з основною рекламною агенцією Котлеров проводить чарівну техніку «Золотий дощ». Ефективність реклами зростає на 300%.
Біопсихостимулятор
, Україна
Чарівний PR
Котлеров виправляє зображення відомого дизайнера і навіть цілого супер-інтернетного порталу.
Інвесторська любов
р.
брендінг
Котлеров вказує на енергетичні психофони для використання в назві нових брендів.
Видалення корони продажу
Котлеров збільшує продаж товарів на складі за технологією Voodoo.
Нетрадиційний маркетинг
Сприяє розвитку агенції в окулянтних рекламних технологіях, розмахливості творчості.
...
Пробудження сеансу
Неординарний маркетинговий рух
Ідеї для BTL акції.
by kotlerov.livejournal.com/1957.html
Р
Джерело:
Юрій Котлеров – спадкова рекламна магія! Ось що він пише на LJ:
«Апокаліпс» приїжджає!
Трохи більше і рекламна промисловість погана в краху. Помилка сприйняття крапель і людей стає непривабливим до імпульсів реклами. У найближчому майбутньому більшість компаній очікують банкрутства та банкрутства.
Оголошення! Я можу допомогти вам!
І, Гередітарна реклама магія Юрія Гургеновича Котлерова позбавить від кармічних проблем брендів (підвищений вплив, злий погляд і зіпсування від конкурентів, карієс стартапу, програм непроданності, поганих удач, страхів споживачів, кармічних з'єднань) і багато іншого. Діагностика та загоєння (включаючи пульт). Потужний захист.
Діяльність Котлерова позбавлена глибинних тенденцій самопромоції та неналежності аури безпрецедентного онука. Магія нового віку може бути доступним для всіх.
Шукаю те, що він пропонує, я просто обіцяв!
Габаритний зображення
Як працює супермаркетинг?
01 - Посилення ординарної реклами
Паралельно з основною рекламною агенцією Котлеров проводить чарівну техніку «Золотий дощ». Ефективність реклами зростає на 300%.
Біопсихостимулятор
, Україна
Чарівний PR
Котлеров виправляє зображення відомого дизайнера і навіть цілого супер-інтернетного порталу.
Інвесторська любов
р.
брендінг
Котлеров вказує на енергетичні психофони для використання в назві нових брендів.
Видалення корони продажу
Котлеров збільшує продаж товарів на складі за технологією Voodoo.
Нетрадиційний маркетинг
Сприяє розвитку агенції в окулянтних рекламних технологіях, розмахливості творчості.
...
Пробудження сеансу
Неординарний маркетинговий рух
Ідеї для BTL акції.
by kotlerov.livejournal.com/1957.html
Р
Джерело: