Як змінити життя

Дуже цегляний, сучасний спосіб.

Життєве життя клерка - це сумний сит. Факт? Факт. Важко вранці - отримайте, вимийте ебать, кистіть зуби, чай з лимоном, хліб з ковбасою і зараз ви чорти по вулиці з програвачом у вухах, продув всі вітри. Напівгодинний натовп в автобусі або метро автомобіля, в'їзд в офіс, чай, сигарети в камері куріння, комп, півгодини ранку інтернет-сесії, ебать до двох, обід.

Ви чуєте в нудоті, ви ебать бізнес-ланчі, є безболісні ідіоти, як ви. Не дуже. Ще гірше. Хоча б ви усвідомили свою власну гідність, і це лише може похвалитися - вони кажуть, що я нігер-пам'яний середній рівень менеджера, я можу дозволити обід в цьому шикарному закладі "Il Patio" або "Planet Sushi" або що-небудь. Науза - нудота. Кожен має малину або інші знижки. Все входить до системи. Вони роблять гроші з системи і відразу віддадуть. Система Same. Шит збивача.

Потім ви йдете назад в ебать офіс. Удар по тій же трахнув вітер. Половина години інтернету, ВКонтакте, однокласники, АСКА. Повідомлення, повідомлення, повідомлення.

Павлона пише, «Алєша, ви не змінилися на всіх школах». Ну, можливо, трохи. )

І смайлики, смайлики, нескінченні ебать смайлики. Сурогати. Емоційні замінники. фейковий життя.

Олексій пише: "Паул, ти так гарно) Дійсно? « » » » » » » » » » » » » » »

Ви хочете ебать її. Просто ебать. Припиніть ебать один раз, це все. Тільки один раз і ніколи не знову дивиться. Якщо у вас є дружина, діти, робота і план. Схема fuckin' ви живете. Ви є рабом в системі. Не можна перехрестити кордон. Ви не можете ебать її двічі тому, що це помилка програми. Збій програми призводить до збою системи і жирової помилки.

Помилка жиру Якова.

Поліна пише: () Аліошка, ти так милий. Нудота, прийти) Тільки сьогодні я не можу, багато роботи, завтра теж. Як про четвер після роботи?

Звісно, укус сьогодні ви не можете, - ось сьогодні ви повинні забрати сина з дитячого садка, - зловживаю чоловіка. Ха, зустріч. Це те ж саме зустріч вашої мамачать Alexei буде мати, коли він ебать вас в місіонерському положенні.

Половина години Інтернету закінчена, досягнута мета, ви ебать її в четвер. Тепер ебать до семи знову.

сьомий o'clock, ви ебать додому. Тіред, голодний і сердитися. Душ, вечеря, коробка, новини, півгодини більше Інтернету і сну. Рано вранці. Це дуже важливо.

На наступний день ви прокинете і не хочете їхати в будь-яку точку світу. Захопити його і ебать його. Відразу і безперечно. Ви йдете в магазин, ви купуєте пляшку коньяка і ви починаєте його прямо з вашої шиї, сидячи на парковій лавці. Москва - красиве місто, якщо ви шукаєте. Чому ви не помітили його перед? Але провулок і авто досить кілька за дванадцяти днів. І в домашніх умовах високе Сталінство і бабуся так смішні дробищі кудись. Ви йдете в кіно. Двомісний номер. Вартість квитка сімдесят рублів. Сімдесят рублів!

Коли минулий раз ви пішли на кіно в одному годину ввечері і були ви навіть там?

Ви йдете з фільму, ви сидите в порожній, порожній тролейбус, і ви просто проїдете вперед. І посміхатися. Дуже важливо.

Згадуйте, що ви посміхалися.

Вчора?
Ноп.

Минулого тижня?
Ноп.

Минулого року?
Ноп.

Про нас Я пам'ятаю. Коли я закінчив чотири і отримав п'яний. Я. Ось коли. А сто років пройшли, тому довге...

Ми працюємо!
Проживання
Дуже дякую!
Це право - жити з літерою столиці!

hre-nius.livejournal.com/63121.html

уніформа

малина

Використовуйте свій телефон

Надішліть нам корпоративні партії.

Джерело: