Універсальне набивання в камені

Так буває, що ми хочемо трохи поїхати в кам'яні вироби, і нічого не скаржаться. Що робити в таких випадках? Якість?

У вас є кращий спосіб! Все, що вам потрібно зробити, є перевагою однієї з універсальних нітриків, перелік яких я тепер вам сподобається. Деякі з несправностей можна відразу наносити без змін, а деякі потрібно трохи регулювати за змістом.

Припустимо, для чіткості, що певний Пупкінович зробив невеликий пост про слони. Пост вийшов, щоб бути когерентним, логічним, свіжим і, нехай ми не приховує гріх, талановитим. Ось деякі коментарі можна залишити гранатомет Пупкінович злегка отруювати його радість творчості:

Нагородження вчителя:

Медіокр, Пупкінович. Ви звикли писати набагато краще.

Непристойний психоаналіз:

За словами Фреда, Пупкіновича, стовбура означає пеніс. Слон, згідно з Фрейдом, означає щось велике. Чому ми розповідаємо про великі підбори? Ви подбаєте про великий пеніс? Ви хочете поговорити з кимось про пеніси, не можете тримати його в?

Навоювання молодого полімату:

Ви пишете набір чуй, відомих кожному студенту.

Навоювання досвідченої поліматології:

Joyce Poole написав це в своїй книзі Життя Єлфант. Довгий шлях від Joyce Poole.

Арян ніпрокінг:

Що, мій Semitic друг, робить деякі додаткові гроші від слонової торгівлі? Чи знаєте ви, що слон є некошерною твариною?

Журналістика:

Скільки ви платите за статті про слонини?

Пробити дисертацію:

Ви відчуєте, Пупкінович. Крім того, ви заміняєте поняття і навмисно зробите логічні помилки.

Природнича їзда:

З численних фактичних відмив, виконаних в статті, зрозуміло, що ви ніколи не бачили живого слону в житті. Пошкоджений любитель!

В'язання телепаті:

Я знаю, Пупкінович ви пишете такий явний крап, щоб спровокувати вашу аудиторію. Ви, ймовірно, пишуте, і ви лікуєте на вашу бороду і втирайте руки непристойною посмішки.

Поліглотний ніпрокс:

Пупкінович, не соромно! Перед тим як говорити про слонганів, слід читати Дера Гоголя (на німецькій мові) і багато інших книг.

Збірник ніпрокінг:

Шукайте, ви сказали всім, що ви трахнув розмову. Ознайомтеся з коментарями та додайте свою помилку.

Неофітна ніпрокінг:

Пупкінович, пумбас, слон має чотири ноги. Дізнайтеся, щоб грати м'яч!

Протиповідачі:

Пупкінович! Успішно, я, вузькі і вузькі

1,1 км Елефантний щит правильно називається "сумка".

2,2 км Слово слон складається з чотирьох букв.

3. У Не кожен слон може піднімати колоду з багажником.

4. У Ви перемішуєте концепцію слонової майстерності та слонового водія.

5. Умань Elephants вказані в Червоній книзі.

6. Жнівень Як відрізняється слон від ведмедя?

Що можна сказати?

Проти розуму:

Пупкінович, ви повторите себе. Ви використовували слово «слон» кілька місяців тому в статті про газові маски.

Вентилятор nitpicking:

Пупкінович, ти геній. Але коли справа доходить до слонів, ви стаєте Чорним демаглогом, щоб заспокоїти смішний і нецензурний. Написати про вертольоти - Я прочитав статті про вертольоти з великим задоволенням.

Коментарів немає:

Ви поширили мої слова. Я не скажу «у слоні їсть кроликів», але «у слоні їсти кроликів. й

Непристойна в'язання:

Ти можеш писати мамонт, а не слон. Він не змінився, це все одне ебать. І в цілому, все це повний бульбіт у порівнянні з світовою революцією.

Навочі Мовіглі:

Тільки разом офісні щури бояться заспокійливих слонів. Реальні чоловіки не піклуються про те, скільки слонових зважень і чого настрою це в. Зайдіть його, пересилайте?

Непристойна нотатка пророка:

Якщо ваша дитина їсть слоном, ви скажете, що слони хороші тварини?

Доброго дня:

Я отримую враження, Пупкінович, що ви отримуєте більш глибоку і глибоку в демаглогію. Вам не легко йти на ноги, це? Поведінка з себе останнім, і дати ваші патологічні спроби писати на теми, які ви не чорти розуму. Ви знаєте, що я хороший для вас, так що я запитаю вас, щоб зупинитися, будучи embarrassed, ви поганий.

Софистський збір:

Ваше повідомлення не означає. Яким чином слон стає слон? Чи сперма слону слонової кістки? Чи є пластиковий слон слон? Якщо ні, коли слон стане слоном? Визначте умови, перш ніж ви пишете всі різновиди нестійкості і перемішайте різні поняття в пучок.

Педантрі:

Про розмір слону, що бульпіт. Дварф Гвіневський слон важить менше сто кілограмів. Ваша заява “Слони великі тварини” невірно і зраджує вашу повну ігнорування слонології.

через fritzmorgen.livejournal.com

Джерело: