Популярні можливості порталу YaPlakal

Так, це не секрет, що деякий час, від дикого збігу і непорозуміння, я був вказаний в рядах управління сайтом як дискінформатор.
Я не скажу, що я був дуже щасливим, але нічого не скаржаться. Неформуюче положення, хоча просте (як кларн в банку), але ще має доступ до деяких прихованих функцій порталу.
Я попросив зареєструвати підписку на нерозголошення цих функцій... але підписка не є квитанцією. . . . )
Я вирішив, що це буде дуже цікавим і корисним для звичайних користувачів, щоб мати доступ до прихованих функцій порталу. Я думаю, що це підвищить ефективність і користь перебування на порталі.

Прихована оппортуність #1[NEXT]
З'являються після натискання клавіш "космічної" + "Ctrl + W" під час перебування на NAP (в вікно повинно бути активний).
Після того, як ви ви випустили ключі і закрийте рот з сюрпризом, натиснувши праву кнопку миші, ви будете мати це меню, як на малюнку. Я думаю з картини все зрозуміло, якщо щось незрозуміло, писати у людини, пояснити.
Примітка: Сторінка може стати зануренням (все залежить від версії браузера)

3610Р. 4200Р.

Прихована оппортуність 2
З'являються після пресування "Ctrl+Alt+Delete" і знову (друге) "Ctrl+Alt+Delete"

3610Р. 4200Р.

Прихована оппортуність 3
З'являються після натискання клавіш "Alt + F4" і знову (друге) "Alt + F4"

Джерело: