Ми Максім, і ви лікуєте! (15 фото + відео)

Концерт "Максим" через очі футбольного вболівальника, бантер повний!
У продовження вчорашньої теми про блондинка, молодий фольга

До концертного матчу було багато розмов на бокових лініях і під стендах, багато людей побили себе в грудях, змушуючи всіх, як вони підуть на концерт, як вони будуть вигорнути і в цілому! Але... як очікується, всі ці шляхи виявилося, щоб бути порожнім чатером і безглуздими звичаями. Я сміхався в голосі, як одна людина стрибала з теми. Більше смішних страв, ніж футбол, я ніколи не бачив. Баша на тебе.

Але ми люди слів, правда Гасконс, - сказав він. Так, ми відіграли концерт Максима, який продемонстрував. З фотографіями і відео бонусом. Я, ї. Чи знаєте ви!

Все почалося тут, на фото можна побачити:

http://www.livejournal.com/football_gloom

До стадіону більшість з них перебували на тіфері, вони не побачили одну людину в троянді Максима. Максим заснував концерт у денному відтвореному Санкт-Петербурзькому кінь - Палац льоду.

Я повинен сказати, що саппер був дуже загнучений для майже всієї гри, тільки в кінці були деякі загальні збори, але в цілому він був сором'язливим. В одній ідеї ми об’єднали нас в ексстасі. І так ... аудиторія була дуже різноманітною, переважно це Кузьма і Джувеніл Карлан. Побачили кілька пастушок.

У секторі був відступний, не вдалося потрапити, тому що діти до 6 років сидять. Ми просто повинні дивитися Максим, красиву гру і комбінації, без багато шизи.

Максим в ході гри 4 рази змінив свою форму, розгортаючи в спідниці, потім в брюках, потім в щось інше. Дуже хороший і сексуальний. Вона ніколи не показала її сиськи.

Дівчина за мною не могла стояти такий похилий спинки і класти на відпочинок. Вона потіла, що більше ноги на цьому секторі, і ми всі Кузьми. Як зрозуміти її? Але я собі мовчав, і в очах був той же кізмич.

Інші дівчата намагались перемішати сектор, запрошувати всіх, щоб отримати і стрибати на стендах. Не потрібно пояснювати, як ця ініціатива завершилась.

І коли Максим пішов, щоб змінити свій наступний наряд - деякі фейки вийшли на сцені і навчилися грати в всілякі різні музичні інструменти, там був світ з ними, бо вони були з тієї ж команди Максим, тому вони не були больовані, але чекали Юлії Максимову, щоб вийти на сцені.

3780657

Максим був переданий в гру повністю, не філоніл, промені на ковзанах.

І навіть за запитом громадськості відіграли одну пісню Цивільної оборони - Все йде за планом.

Вона гасить ліворуч і правою, що неспішно радує шанувальників ультраправо.

Вона все ще має чудовий малюнок.

527061

Її репертуар дуже великий, я не знаю 90% своїх зарядів, як більшість аудиторій, тому що вона була співати досить непристойно. Повинен бути розмариною.

Що б це було, Максим досягв серця. «Дівчаті, у вас є ваша перша любов?» І ти хлопці? Я! Я! Я кричущий на неї і вона здавалося почути мене і подивитися мене в очах. Я вже прокинувся в струмку, а потім вона нарешті закінчила мене - "Що любов?" вона попросила.

Я збираю цю можливість. Футбол дівчата, розповісти мені про вашу першу любов, huh? Це просто цікаво. Я в дуже відвертому настрої. Сад.

3:44

751283р.

Джерело: