135
Живий, дивний!
З віком невиліковної людини, вона менша і менш дивовижна. Саме тому, особливо приємно знати, що ви не знаєте ебать (відсутні холики, які не знають, що родзинки виготовлені з винограду). Я поділуюся моїми ідеями.
1. бергамот
Спочатку я не думав про Бергамот. Тоді я дізнався, що вони ароматизували чай Ерл Сірий. Тоді хтось сказав мені, що бергамот є дика груша. Я вважав цей щит, і від часу я трахнув всіх людей я знав, що вони не знали такого простого.
Виявилося, що бергамот є цитрусовим. Це просто кислий, що навіть замість лимона не добре, тому його використовують тільки для парфумів і чаю.
2. Зброя
Я не знаю, чому, але я досить впевнений, що край був таким чітким в середині лісу. Ось зайчик в цьому луку. Виявилося, що край виходить з слова "пов'язаний", а значить невеликий чагарник перед початком лісу.
3. У Зареєструватися
Я був готовий давати зуб, який він був перероблений:
р.
Добре, це не трахаються reed. Це ебать rogoz.
Редно виглядає так:
Які ваші відкриття?
через tema.livejournal.com
збережений авторський стиль
р.
Джерело:
1. бергамот
Спочатку я не думав про Бергамот. Тоді я дізнався, що вони ароматизували чай Ерл Сірий. Тоді хтось сказав мені, що бергамот є дика груша. Я вважав цей щит, і від часу я трахнув всіх людей я знав, що вони не знали такого простого.
Виявилося, що бергамот є цитрусовим. Це просто кислий, що навіть замість лимона не добре, тому його використовують тільки для парфумів і чаю.
2. Зброя
Я не знаю, чому, але я досить впевнений, що край був таким чітким в середині лісу. Ось зайчик в цьому луку. Виявилося, що край виходить з слова "пов'язаний", а значить невеликий чагарник перед початком лісу.
3. У Зареєструватися
Я був готовий давати зуб, який він був перероблений:
р.
Добре, це не трахаються reed. Це ебать rogoz.
Редно виглядає так:
Які ваші відкриття?
через tema.livejournal.com
збережений авторський стиль
р.
Джерело: