390
Новини в судовому спорі
Так було придумано новий спорт. Як патологія, як це звучить, це. Треслінг - це суміш підлокітників і тетри. Чи є що, здається, повна незаймана? Але ніхто не виходить, що люди серйозно заважають такої окупності. Сидіння на столі, потрібно виконувати звичайні рухи з рукою, намагаючись збити руки супротивника. Але друга, безкоштовна рука ви вже контролюєте фігури на великому екрані, перетворюючи їх, як в Тетрісах з зручним джойстиком. Кожен гравець має свою тактику, але принцип гри є таким же - зібрати таким чином всі фігури падають вниз.
Можливо, ідея пахне, але здається, що людство просто не знає, як заважати себе. Сьогодні ми оточують так багато цікавих речей, але ми... І це, де приходять ці пристрої. До речі, перегляд цієї гри також досить захоплюючий. Тільки зараз ви зіткнулися з дилемою - де дивитися на екрані або самі супротивники? З якоїсь причини я думаю, що бій на екрані цікавіше.
...
р.
...
Додано до [mergetime]1208592081[/mergetime]
Після перегляду відео я хочу грати в гру самостійно. У Росії немає такої речі, інакше ви можете спробувати свою удачу в цьому таємничому Треслінгу.
1:33
_ Новини
Джерело:
Можливо, ідея пахне, але здається, що людство просто не знає, як заважати себе. Сьогодні ми оточують так багато цікавих речей, але ми... І це, де приходять ці пристрої. До речі, перегляд цієї гри також досить захоплюючий. Тільки зараз ви зіткнулися з дилемою - де дивитися на екрані або самі супротивники? З якоїсь причини я думаю, що бій на екрані цікавіше.
...
р.
...
Додано до [mergetime]1208592081[/mergetime]
Після перегляду відео я хочу грати в гру самостійно. У Росії немає такої речі, інакше ви можете спробувати свою удачу в цьому таємничому Треслінгу.
1:33
_ Новини
Джерело: