Circus Hellzapoppin в Південній Флориді

На виступах цього дивовижного циркуля, вогнегасників, мечових ковток, іоги, які можуть прогулятися на зламаному склі і набагато більше чекає вас.

1,1 км Мар'янн Магдален, який може ковтати мечі і вогонь, від Швеції.

2. Стрічка Магдалена читає «Борн до втрати». Вона каже: "Ми всі дивилися тут." Кожен має свої причини."

3. Брюце Граве, власник цирку. «Я спробував відтворити атмосферу стандартних цирків повороту століття», – каже він.

4. У Тату з Дугласа Adams' Guide to the Galaxy adorns «Я завжди був дуже тихим і глуздим», – каже вона. «Я вирішив зробити щось про це, щоб збити цю сором'язливість і герметичність. Центр грудей є дуже важливим місцем. Ось чому я вибрав його для татуювання.

5. Умань Від Нових Орлеанів Вона може заковтнути мечів, прогулятися на склі і є хореографом шоу. «У ковтання меча, повірити його або ні, нічого не складного про це, вона демонструє контроль над тілом», – каже вона.

6. Жнівень Evelyn Frantic з Гельсінкі, Фінляндія. Вона може ковтати розбите скло і прогулятися на ньому. «Це моє дитяче сонечко вірно, – каже вона. «Я завжди мріяв про те, що їхати з дому і приєднуватися до циркулі. Я не використовую для того, щоб просто сидіти і чекати, і скло дуже цікаве.

7. Пан Багглас, французький бульдог, є "справжньою прикрасою нашого шоу", - розповідає власник цирку Брюс Граве. Займав майже рік і половину, щоб навчити його.

8. J. Lee Bate з Мехіко. «Я вогнетривкий і ілюзіоніст», – каже вона. Я використовував для роботи в Далласі, але потім я вирішив приєднатися до циркуля Брюса.

9. Навігація J. Lee Bate виступ. «Брус навчив мене основи роботи з вогнем, і всі хитрості я придумав себе», – каже вона. «Робота з вогнем, ви повинні стати унікальними, ви повинні мати можливість зробити вашу продуктивність абсолютно унікальною».

10. Трави приклеюють попкорн зерна в ніздрі і проштовхують їх очима. «Це дуже складно. Я відштовхую зерна до розривних протоків м’язами. Коли я вперше почав навчання, я використовував зерна рису, які менші за розмірами. Але рис не можна використовувати, коли він вологий, він стає липкою. Я мав виштовхувати його з голкою, це просто знезаду!

11. Продемонструвавши трюк з викруткою, він протягував через ніс, Трави пройшли презервативу через ніс і горло. «Я не хочу, щоб мій цирк, щоб зробити звичайні дитячі шоу», – каже він. Я хочу, щоб подивитися більше, як рок-група.

12. Вогнетривкі грави під час виконання.

13.00 р. J. Lee Bate знаходиться в коробці, яка збирається бути пірсингом з мечами. J. Lee Bate має дражнити леза.

14. Джей lee bate під час виступу з коробкою, в якій вона буде пірсингом мечами. Я повинен закручувати в особливий спосіб, закручувати ноги і руки особливим чином, щоб не закохатися під лопаткою. р.

15.00 р. Ліворуч. J. Lee Bate вирізається з коробки лопаток. По праву – шоу.

16.00 р. Відвідувачі чекають на шоу.

17.00 р. Ковтання меча і може прогулятися на зламаному склі «Особливе, щоб навчитися контролювати м'язи горла і стравоходу. Це не про самі м'язи, а про голову."

18 років Sword swallower Відомий під час виконання. «Я починаю з мечем, потім ковтати меча, потім більярдним кьом, а потім спалювання меча».

19. J. Lee Bate swallows наплавлені повітряні кулі.

20. Абсолютно керований глядача шоу.

21. «Я приєднався до цього цирку близько п'яти місяців тому, - каже Evelyn Frantick. «Я хочу бути кращим цирком у світі, просто кращим».

22. Мар'янне Магдален лежачи на нігтях. Після шоу люди завжди приходять перевірити, якщо нігті реальні, якщо вони різкі.

23. Трави кладуть цеглу на животі Магдалена, яка лежить на нігтях. «Не намагайтеся повторювати його вдома!» вона попереджає. «Що ми робимо це дуже небезпечно. Ти можеш серйозно травмувати.»

24. Трави з лопаткою розбиває цеглу на животі Магдалена лежачи на нігтях. "Щодо 10 відсотків, щоб зробити помилку під час кожного трюку", - сказала вона. Головне, що помилка не дуже важлива.

25. Evelyn Frantick з лампочками вона буде їсти під час шоу. «Я пішов до лікарні один раз, тому що я зробив помилку під час трюку», - сказала вона.

26. Evelyn Frantic swallows зламаний скло. «Добрий для зубів, ви ніколи не будете каракати, – жартує. Ця дієта дуже корисна, дорогі!

27. Продуктивність від Evelyn Frantick. «Я порізати себе один раз, було багато крові і все це. Він був страшний вперше, вона сказала.

28. Evelyn Frantick стоїть на зламаному склі. «Я люблю циркову дівчину», – каже вона. «Я вірю, що мій найбільший дитинства мріяв. Я люблю жити таким чином.

29. Мар'янн Магдален здатний сходження сходів, кроки яких гостро затінені мацати.

30. Magdalen Sword Ковтати.

31. На додаток до мечів, Magdalen може заковтнути вішалки. І навіть перекручувати їх особливим чином всередині вашого тіла.

32. творець унікального цирку спробував передати атмосферу таких виступів на початку ХХ ст.

33. Трави, власник цирку, автобусом, в якому циркова троупія подорожує. «Ця тюрма стала доброю домівкою для всіх нас», – сміється він.

34. Відомі куртки і робить волосся перед наступним виконанням. На фоні Мар'янне Магдален і J. Lee Bate.

35. Дж. Лі Бате та Мар'янн Магдаллен на автобусі, який став реальним будинком циркового троупу. «Ми звикли жити, як це», – кажемо. «Ми звикли бігти марафонами і їдемо до санвузла на автобусі». Разом з тим, ми зазвичай зносимо фарбу на зупинках."

36.00 Р Пожежні лебідки використовують пальці з сто відсотків бавовни.

37. Челсі Відомий носить волосся вниз до початку шоу.

38. Evelyn Frantick, J. Lee Bate, Marianne Magdalen і Chelsea Knowrants, актрисаs of Hellzapoppin circus.
Джерело: pnikonov.livejournal.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное