Китайський сад

У багатьох російських регіонах прийшли китайці. Вони тихо зайняті сотні га землі, будуються теплиці і роблять те, що росіяни не виконуються – вони працюють. Челябінська область не виняток. Тисячі величезних теплиць зайняли уральні поля. При русі по дорозі, здається, що сніг падає - всі поля знаходяться в білому целофані китайських теплиць. населення діало на дві групи. Деякі скидають китайці, скажуть, що вони використовують хімію, не сплачують податки, забруднюють природу. «Для того, що ви не можете знімати 3 культури влітку на нашій землі!» Іноземці допускають, що «це місце ніколи не порожній». Місцеві жителі не хочуть працювати, земля свічка, і так не менше хтось працює. І при цьому люди стверджують, що російська земля потребує китайських селян, намісник Челябінської області переніс свій сайт на китайці.

Всі вільні землі навколо водойми зайняті парниками. Тепер деякі з них були видалені з целофану, але кадри добре видно.

Кожен в теплиці. Коли ви приводите дорогу, вона отримує страшні. Замість звичайних порожніх полів ви оточені тисячами теплиць.

Зверніть увагу, труби згортають з теплиць. Починати роботу тут в грудні і тепличках потрібно нагріти.

Відстань між теплицями не більше метра, тому вони об'єднуються в одну величезну клітковину.

З'являються будинки, приховані в спині. Почати там.

Всі в'їзди до висадок барифіковані. У війнах. З заздрості та безнадійності місцеві селяни намагалися знищити китайські висадки за перші роки. Влада навіть взяла свою сторону. Але маленькі невизнані працівники погодилися з обласним керівництвом та місцевими

Стару плівку покривають дровами, які зимують теплиці взимку.

Побачивши зовнішній вигляд, китайці з якоїсь причини згортають і приховали під плівкою.

Я не збираю їх, Кілька десятків людей сходження з сіна, але вирішив піти від гріха в ліс. Перевіряє досить часто, китайці бояться.

Німець говорить російську. Це найкращий захист від всіх перевірок.

Китаянка є мирним і невідповідним, хоча один bastard намагався запалити собаку на мене і для того, щоб зробити фотографії. Після того, як я сказав йому про свободу фотографування і російського законодавства, хлопець заспокоївся і не турбувався.

9280 000 р.

Це будинки, де живуть працівники.

Є навіть супутникове блюдо, все для зручності працівників.

Їдальня. Дієта досить бідна - рис з рисом, рисом для десерту і рисового чаю з рисовим хлібом.

Габаритний зображення

Це спальня. Вони сплять на дерев'яну підлогу в одязі вони працюють.

Овочеві коробки.

Я не бачив жодної техніки. З засобів механізації, тільки такі моторні культиватори.

доб.

р.

В цілому, 2,5 тис. китайських робіт в сільському господарстві області, в цьому році врожай овочів від плівкових парників склав близько 80 тис. тонн. На зустрічі з Генеральним консулом Народної Республіки Китай під час зустрічі з Генеральним консулом КНР, з точки зору кількості овочів, вироблених китайськими громадянами, Південними Уралами є одне з перших місць в Росії, прес-служба Голови Челябінської області.

Тепер овочі видаляються і земля відпочиває. Але вже в грудні тисячі китайських прийдуть сюди знову, щоб виростити томати, огірки і капусти на Уральській землі.

Для будівництва і обігріву теплиць китайська зрізається лісами. Це, ймовірно, їх найгірше порушення. Місцеві жителі звикли використовувати хімічні речовини, але визнати, що вони не вирощують нічого без хімічних речовин протягом тривалого часу, тому тут 1: 1.

Через кілька хвилин приїжджає СУВ з китайською жінкою. Вона говорить російська добре, дуже вид. Поки вона сидить російський бабуся, який поводиться як сільська собака, оснащення, і активно захищає конфіденційність китайських селян, хоча ніхто не порушував її. Китайська жінка протилежна - це ввічлива, пропонує посидіти в її машині і показати поля. Я віддаю, вона не наполягає. Я запитаю, що я не розумію, що я знімаю, вона байдужа до її плечей. Але я не пускаю більше. Помешкання розташоване в 10 хвилинах пішки від центра міста. Психологічно щось знімати в такій ситуації дуже складно, хоча ніхто не забороняє мені піти в інший момент.

74795

Китайська безпека. Він не говорить російською мовою. Бочки на фоні - плити для теплиць. Вони вставляють трубу і нагрівають нескінченні висадки.

Працівники.

р.

На початку року китайські овочі були дешевими. А потім нездійсненна російська корупція зробила свою роботу. Після того, як Китайський установлений контакт з контролюючими органами, ціни виросли кілька разів. У свою чергу, голова Юревича оцінив продукцію овочевих культур з Китаю, зазначив, що її якість було багаторазово підтверджено результатами аналізу. Потрібні тести.

1 999 р.

Китайські працівники здійснюють те, що місцеві фермери повинні робити. Але місцеві жителі не мають парників, ані такого врожаю. На нових сусідах і зберігають пити і робити нічого.

Заява про те, що китайські працівники працюють в умовах рабства, а їх роботодавця обкрадають мільйони доларів від податків.

Китаянка не перетинає з місцевими Вони мають все. Паливо доставляється раз на рік. Вони намагаються не залишити свою землю.

У Челябінській області є організація захисту трудових та соціальних прав китайської, яка очолює правозахисник Олексій Суздалов. Останнім часом на території області відвідала кінокомісія НТВ «Професія Репортер». У Красноармійському районі журналісти припинили підрахунку кількості теплиць, побудованих китайськими громадянами, коли їх кількість перевищує 5000. За підрахунками громадськості кожен парник приносить власникам близько 6 мільйонів рублів. прибуток за місяць. Ми подорожували на кілька сільських територій, де китайські раби експлуатуються. Про це заявив Олексій Суздалов. На ніч, наприклад, ми зняли, як китайський пішов на ліжко в шезлонг у спільній дерев'яній обшивці без постільної білизни. На чотири ранку знімаємо їх промивання з шпильок, їсти порожній рис і збираємось до роботи. й

І це сусіди. Я поговорив на мій бабуся. Єдина заява, що вони мають проти китайських робіт, полягає в тому, що вони руйнували ліс шляхом відведення їх відходів там і руїну річку.

Прикольний знак.

Джерело: zyalt.livejournal.com