394
Про кашку в вентилі.
Історія кішки і Ємргенції Міністерство закликало не закінчувати, бо в п'ятницю кішка зникла і зникла. Я не чую його в суботу вранці або ввечері, я боявся футболу. А вранці, коли я був їсти сніданком, я чув знайомих кричить. Вже знаю, що потрібно було розбити гриль і витягнути кота самостійно, захопивши шматочок ковбаси і грубу чоловічу потужність з викруткою в якості сухара. Кіт кричить, шматочки штукатурки і деякі цементні літати в усіх напрямках, я уявляю з жахом, як його очистити і з ще більш - і якщо кішка втечу і все це в ваговій. На підлогу на грилі, звідкись зверху з'являються перші лапи чуми, потім однакові тушки з божевільними очима. Довгий! Він просить допомогти, але не дає! В цілому, під захистом моторних рукавичок (право верховенство) за допомогою ковбаси і рецитативних «кіскісів», кішка була проштовхована в ванну разом з пилом, павутинками, лаймом і залишками стінки (не, і ми дихаємо її!)
Виявилося, що кішка, біла з коричневою спиною і величезною смугастою хвоста, як окнот. Молодий, худий, божевільний. Він був трохи, п'яний і в ветеринарному. У ветеринарному, рятувальному коту було обстежено, щепили і очищали вуха і випустили в миру. Кіт здоровий, крім вуха, але легко закріпити. І він дуже худий. . . ?
Gee, і в домашніх умовах я зустрілася з старими термінами - У мене вже є два сірі коти, Nikki Hayden і Pedrosa. 浜у 涓 蹇
Свіжо вимитий коток
, Україна
перетворений в реальний мокрий щур.
Тепер кішка висушена після миття, стала пухнастою, хоча все ж шаббі. Постара кішка, хоча гасить на нього, не торкається. І в цілому, похилого віку на всіх, навіть на невеликій і на мене - напевно відступив, що без своїх знань було зроблено поповнення в будинку. рятувальний кіт був названий рахунком. Через хутро довгий смугастий хвіст. Ліворуч - Педроса, а праворуч - натуральний серпентин Хайден.
Додано до [mergetime]1214196146[/mergetime]
...
111996
Джерело:
Виявилося, що кішка, біла з коричневою спиною і величезною смугастою хвоста, як окнот. Молодий, худий, божевільний. Він був трохи, п'яний і в ветеринарному. У ветеринарному, рятувальному коту було обстежено, щепили і очищали вуха і випустили в миру. Кіт здоровий, крім вуха, але легко закріпити. І він дуже худий. . . ?
Gee, і в домашніх умовах я зустрілася з старими термінами - У мене вже є два сірі коти, Nikki Hayden і Pedrosa. 浜у 涓 蹇
Свіжо вимитий коток
, Україна
перетворений в реальний мокрий щур.
Тепер кішка висушена після миття, стала пухнастою, хоча все ж шаббі. Постара кішка, хоча гасить на нього, не торкається. І в цілому, похилого віку на всіх, навіть на невеликій і на мене - напевно відступив, що без своїх знань було зроблено поповнення в будинку. рятувальний кіт був названий рахунком. Через хутро довгий смугастий хвіст. Ліворуч - Педроса, а праворуч - натуральний серпентин Хайден.
Додано до [mergetime]1214196146[/mergetime]
...
111996
Джерело: