547
Strange Rolls-Royce
Не все в світі можна купити відразу і готовий. Багатий також зіткнувся з цією проблемою. Не всі вони задоволені Rolls-Royce у вигляді ґрунтового седану, а потім перетворюються на проектування та налаштування фірм. В результаті класичний лімузин може бути, наприклад, «кар» в стилі «ганстер».
Але у вагонах на базі «Роли» вже давно будували окремі майстерні тіла для мисливців, взяти гармати і пара собак:
Але я не знаю, що нести в ван, як це. Доставляючи свіже булочки до царів?
Цей похилий джентльмен, очевидно, любить вирізати дошки, і подрібнити землю, і нести сумки цементу:
Ще одна вантажівка з механізованої колони Queen Mother:
97
Ця «повидна в пері» з відкидним вітровим склом, збільшеним зазором, на широких шинах і повністю без верхньої частини була виготовлена дизайнерською студією Franco Sbarro введено в експлуатацію деякі шіхи для пустельного сафарі:
Каркас над тулубом є відкидною точкою для зйомки.
Додано до [mergetime]1215438717[/mergetime]
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Але не всі так "практично". Хтось хоче мати двокриту спортивну пупу з сучасним і екстравагантним виглядом, але обов'язково з емблемою Rolls-Royce. Шановні друзі!
01 мар
(drip of the краля)
Вигідний, не зовсім типовий для дизайну дверей «Роли»!
Ви бачили номер? Ви думаєте, що автомобіль був замовлений в подарунок до деяких "кицька"? Самий фронт:
І ще один кут:
Джерело:
Але у вагонах на базі «Роли» вже давно будували окремі майстерні тіла для мисливців, взяти гармати і пара собак:
Але я не знаю, що нести в ван, як це. Доставляючи свіже булочки до царів?
Цей похилий джентльмен, очевидно, любить вирізати дошки, і подрібнити землю, і нести сумки цементу:
Ще одна вантажівка з механізованої колони Queen Mother:
97
Ця «повидна в пері» з відкидним вітровим склом, збільшеним зазором, на широких шинах і повністю без верхньої частини була виготовлена дизайнерською студією Franco Sbarro введено в експлуатацію деякі шіхи для пустельного сафарі:
Каркас над тулубом є відкидною точкою для зйомки.
Додано до [mergetime]1215438717[/mergetime]
Але не всі так "практично". Хтось хоче мати двокриту спортивну пупу з сучасним і екстравагантним виглядом, але обов'язково з емблемою Rolls-Royce. Шановні друзі!
01 мар
(drip of the краля)
Вигідний, не зовсім типовий для дизайну дверей «Роли»!
Ви бачили номер? Ви думаєте, що автомобіль був замовлений в подарунок до деяких "кицька"? Самий фронт:
І ще один кут:
Джерело: