Тернопіль Мала страна (14 фото)

Веб-сайт: www.livejournal.com
Авторизація
Мальа країна є районом Празького замку з оточенням і Vltava.

Шукаєте паркан з рельєфу, які сади біля палацу Палффі, закритих до публіки (звідси про реставрацію і занурення, як я розумію це), виглядають як.

Ми пішли в Галенштанський палац і його сад разом з дівчатами languid.

ставки з різнобарвною рибою,

Лоджія Сала Террен (так, вона виявилася практично «Завдяки Пушкіна, сім'я знімається»), в якому екскурсовод туристичної групи сян за своїми підопічних аріїв з Трав'яти

І з пишною стіною, що відображає багатство тваринного та овочевого світу.
Якщо ви подивитеся уважно, ви можете бачити в цих абстрактних або кластерах, або потоках, обличчя леву, чоловіка або куща.

Прогулянка по саду, ми досягали вулиці "На Лужицьке Семінге",

Вони перетворилися на набережну Влтава, щоб подивитися на величезні лебеді і змусили зупинитися в музеї Кафки і хлопчики, які приступають до неї.
Повідомляємо, що контури «басейну» повторюють контури Чехії, і хлопчики стоять, де Прага і Брно повинні бути. Насправді, я думаю.

Це вже річка Чертовка (філія міста Влтава), біля Карла міста:

Чудовий злив там.

896.45 км

І біля Манесовського мосту, на вулиці «Железне магазин» вирощують величезні вівчарки,

р.

І є пам'ятник, присвячений чомусь пов'язаний з світовою війною 2 (Я не можу пам'ятати, що саме).

Для зміцнення нашої міцності після одного туру і до іншого, ми очолювали до Старого місця в пошуках ресторану. Не приваблює нас, не було настрою.

Але ми знайшли ще один, який смачно їсти (з малюнком на тарілці не є кресленням самої пластини, але соусом).

р.

Не забудьте замовити аперітив - Бечерівка і лука.
Чешки вважають гарячим способом подачі Бечерівки великою переверсією, варто пити лід при температурі -4 градусів. Але аромат, який походить від обох напоїв, є божественним. Для цього можна перевернути.

Джерело: