Історія виживання

Одного разу співробітники банку, що працюють на третьому поверсі, помітили, що на в'язниці виходу з будівлі побудовано гніздо качки.
11 Фотографії міської історії

Пройшов час, качка жив у новому місці не турбувала. Одного разу працівники банку помітили, що яйця з'явилися в гнізді. Потім вона нарешті захопила десятку чудових качалок.

доб.

Зростали часові удари

А час залишити рідне місце, час йде на довгому і важкому шляху до великої води річки Сокане. І шлях був дуже важким і небезпечним. Діти, не змогли літати, довелося спускатися від жилета до землі, потім перехрестити кілька блоків до річки, було багато перешкод: пішоходів, автомобілів, велосипедистів, сходів, перехрестя тощо.

Заклик природи підкорив всіх страхів і качалок, які збираються матір'ю, почали стрибати на тротуар.

р.

...

...

...

Я не знаю, що сталося з великою сім'єю, якщо ніхто не прийшов на допомогу. Його ім'я Джоель, і він дрочить, щоб підібрати порожній ящик і акуратно покласти всі діти в ньому. Тоді він повільно перейшов на річку, щоб качка не втратила пам'ятки.

По річці Джоель знизив коробку до землі і збивається до своєї матері. Вся родина прийшла до води.

На качку зробили коло і перевернулися до Джоеля. Я думаю, що це так, "Ви бачите. Ми це робили. Дякую за допомогу. ?

578604

Джерело: