Камраді, я просто хочу відзначити, що я ніколи не був фотожурналістом, тому це супер захоплюючий сюжет, але я вирішив поділитися з вами щось. Нижня лінія ...
Ви коли-небудь подорожували не тільки в просторі, але і в часі? Я був щасливий бути тут на десятку липня, крім жартів. Я розповім, як це було.
Про сорок кілометрів південного сходу славного міста Афіни, практично на березі моря, на схилі гори в гірській зеленню притулили один раз жіночий монастир Ελιν κη (Introduction to Храм Пресвятої Богородиці)
02 мар
514282.
Увімкніть знак, що я на правій трасі.
03 мар
Кілька сотень метрів вниз обмотки грунтовка веде до гори і я нарешті прибув.
04 мар
р.
До в'їзду не територія монастирського комплексу зустрілися кроки, що ведуть до Храму Святої Модеста Єрусалиму. Але я ніколи не отримую там, я забрав до монастиря, так як час був вже близько 20.00, тому немає нічого крім фото вивіски і самих кроків.
05 мар
, м. Київ
06 мар
Це насправді мета моєї поїздки. З-за воріт можна побачити купол монастирського храму буквально висихає в зелені дерев.
07 мар
08 мар
09 мар
Тут починаються світові турботи і в'язкість, примхливість і мир розуму. Час також змінюється. Відповідно до Статуту монастиря, нуни живуть за старим календарем, тобто 23 липня вони все ще мають 10. Час також відрізняється від світу. На 8 п.м. було всього 10 хв. на монастирі. Але не було ніяких страхів, які ми не можемо допустити через пізній візит.
10.
Незважаючи на те, що зелень навколо і так в великій кількості, помітні садові і паркові елементи у вигляді простих горщиків і пластин з різними екзотичними і не дуже рослинами.
11.
На внутрішній воріт, що веде до площі перед Храмом, є мармуровою дошкою. На жаль, протягом 8 років я зумів оволодіти тільки Новою гречкою, тому я міг зрозуміти сенс того, що було написано тільки в загальному плані. Щодо найбільш святих Патріархів Афін і всієї Греції, Метью, з яким був фактично заснований цей монастир.
12.
Потім ми додаємо до площі з Храмом і будівлями (Я думаю, що це якось називається по-різному) з монастичними клітинами.
13 хв
р.
14.
З вікон, з яких подружні сестри мають вигляд
15.00 р.
Сам храм. Нагородження заборонили фотографувати всередині. Всередині знаходиться ікона Божої Матері і неймовірно старовинна ікона Казанська Божа Матір.
16 мар
Вже на шляху, ми зустрілися з черницею, сестрою λλα (Надія), доброю Старою леді, яка купила нам каву, домашній огірок і деякі слабкі настоянки, на мій погляд від вишні. Бабця теж захотіла взяти картину, але Статут забороняє, можна знімати все крім сестри і інтер'єру храму.
На монастирі знаходиться церква.
17.00 р.
Майже все, що продається там, виконане нунами монастиря. Ціни символічні.
18 років
Я не можу протистояти купівлі розарію.
19.00 р.
Повернутися до всесвітньої справи.
20.
Додано до [mergetime]1216856931[/mergetime]
PS: Якщо це працює з часом, я збираюся отримати в Athos цей вихідні або наступний. Якщо все працює, і якщо хтось зацікавлений в ньому, я сподіваюся фото набір буде більш насиченим.
Джерело: