Казка Фрагу принцеси у фотографіях

Смішні скульптури жатки якось я пов'язаний з казкою ...

47 зображень. Це шахта.

Після того, як час з'явився жаба. Як і всі загадкові люди, вона любила сниться. Тут він сидить на тепле, прогрівається літнім сонцем, галькою і снятками. Про смачних комарів і мошок, про улюблену шампунь, про те, що вчора красиві лілії води цвітуть під вікном.

На тихому літньому вечорі Фрог вийшов поза, кладеться на товсту зелену листку з водних лілій і читати. Вона любила смарт-книжки – навчалася періодичною системою хімічних елементів улюбленого письменника Дмитра Івановича Менделєєва, фізико-підручник для 9-го класу, журнал Популярна механіка. Набуті знання допомогла визначити стан водного складу в тамбурі, адже дотримання екологічних норм є дуже важливим для подальшого творчого зростання мешканців тампона.

681590

Замочування в рожевій перловій оболонці одного разу покинутих оболонок молюску, Фрог часто вивчив правила гри в QUAKE.

Р

Часом концерту було надано мешканцям хребта. Всі жителі зеленої води зібралися на концерті і з задоволенням відкривали свої роти широкими, в які дрібні птахи випадково летять - стяжки і москіти, які для жителів води були кращими делікатесами.

А потім жаби відпочивають.

р.

Я просто сидів на лавці і чекав. Вона вважала, що незабаром її життя звернеться і буде незабутнім і красивим.

558150 р.

У сусідньому болоті в той час проживала молода жаба. Почув про нашу жару, дізнався багато цікавих речей про неї, і вирішив познайомитися з нею.

Я не знаю, як це зробити. Про її іржі пішли, і краса, і розумний, і той же ірмор каже, що красуні страшні боляче, на ебать коза не прийде, не те, що з сусідніх тампон ... І з гранатом, жаба відверта.

172273

Я спробував себе з хмільами, щоб забути красу, не катування себе. А потім я думав, "Я не був." Намагатися не катування! Я гона, щоб отримати деякі кульки для жаба! І пішов...

І зробив він. І згорнув... І, дивно, що Фрог навіть погодився на лавці з ним сидіти, спілкуватися, говорити, і життя.

І отримав Фог. Чи працює божез, або трава маринована на нозі на болт виросла... Ну, він кинувся на колінах і жалю, "Брунгілда!" ххххххххх Пиріг! З дружиною!

239142

Для більшого значення, навіть підібрав гітару від старого Грасборона і дав їй кислу романтику.

Я прокинувся 10 разів про навколишнє середовище і зрізав найкрасивіші водні лілії. Я подарував йому жаба.

р.

Ойбу! Какбе виправила жаба, прокинувшись гілку бур'янів, що жаба приніс її.

Як звичайно, вона сіла на шиї і вішала ноги.

Разом вони провели багато часу - граючи шахи, катання на лижах, теніс там.

Вони навіть стверджують, що діти приходять з.

Ну, жаби відразу почав показувати де

757730 р.

І так він сидить, і так...

Наречена також повторюється все після нього - любов, блаземія.

І подумав, що вони збираються йти.

Жаба навіть лікується повільно...

Давайте поїхати до бібліотеки, отримайте деякі книги, щоб читати далі. Це було так цікаво, що вони вирішили легалізація своїх відносин. Сватба, що означає...

На призначеному день жаба одягнена - він змащує себе сонцезахисним кремом, пристосувати пристрої від Grashopper - все це повинно бути.

р.

Це весело!

Не було часу. Marathet отримав кращі наряди. Нафталоне дійсно пахне, як покупка, але сором'язлива - це все - головне, що торгові почуття були взаємоповно!

І, згідно з нареченою, влаштували невелику фотосесію для журналу «Максім».

Топлес з водяною кришкою

р.

безтурботний рак

Без верху, стоячи.

Класичний топлес

Поголені пахви - сов.

Ну, сеанс завершився традиційно - оголена в повному розумінні.

Габаритний зображення

І не може стояти ці експерименти, зануритися на ногах коханої і зануритися: «Це варто!»

р.

І жаба, втомилася від бажання, відразу ж давав йому.

3610Р. 4200Р.

Ну, потім почав звичний жилет повсякденного життя - миття, приготування, очищення блювота з туалету та інших шармів.

р.

Її чоловік дав їй чавунну трубу, якщо старі лопаються.

Я пам'ятаю один раз, труба лопнула, і вона була виведена в банках лопу, поки він п'є пиво на телевізорі.

179816

У міжкімнатних роботах вони люблять весело.

І вони занурилися в неземних пристрастях.

р.

В результаті жаба раптом почала виростити підозро в животі

Важкий повністю став, навколо будинку розкочується як шипка - струм з стопою і рулонами і валками.

І цей животик закінчився деякими неперевершеними істотами, що верещує день і знищує все на своєму шляху.

Тоді ще один продемонстрував.

І ще раз...

І цей кошмар прослужив довго, до тих пір, поки вони думали піти в аптеку для гончарів.

А потім великі приїхали на дві ноги і зливають тампон. У французькому ресторані на роботу в якості делікатесів, сім'ї розбилися в зоопарках. І був Фрог. Зламаний трош.

Кінець.

Джерело: