Азя (17 фото)

Сценарій Lady-ellaire
by леді-ellaire.livejournal.com:
Звісно, важко придумати кулера «бніни в травмі», «аграти на брумі» і «або, можливо, стрілка», але це вже класичний, а класика – талановита і смішна в місцях, щоб колікувати. І, що це було, цікаво написано, захопивши пам'ять і любили діти декількох поколінь.

А тепер хочу подарувати вам, мої дорогі, гарний приклад нової книги.
Під kata - гельська паста називається "Меррі ABC", видавничий дім "Сова". З моїми коментарями.

Це автори, які закопували щось дуже класно.

Ви бачите баран на малюнку? І він, бо він бачить кальмар. І гав не тільки бачить, він б'є. Чому цей факт не заслуговується в вірші?
Але на другому кроці ми можемо бачити епічну картину «Батаючи червоний лицар». Але що про їжу він готує? І мені здається, що слово "розгорнути" буде більш зрозумілим для дитини, ніж "повіски на вішалка"?

Я славився запитати, очі якого прилипають з полоу? І лікар, щоб покласти його м'яко, отримав сором'язливий їжачок.

І чередне і окнота не хочеться сходження чогось Мисливця їжака і гаря. Що ви ніколи не бачили їжачок в дереві?

Миша повинна бути відхилена. Поглибше, немає іншого способу.

І ще раз загини в деревах. Твитнуть На другій сторінці є основи йога для новачків.

, м. Київ

Але цегляний кактус, замітка недійсна, дуже зручна для сидячи, так як ми можемо бачити з ділянки. І звичаю леву поздовжнього зрушення на боки в хвойних лісах. Бідна тварина!

Диваничне навантаження форми «цегляні плавки вздовж річки, дерев'яні як скло». Не зовсім зрозуміло функцію гостьового працівника в шапці, якщо це не алегоричний портрет автора тексту, звичайно, це не так.

...

Історія про перехрещення в новому вигляді. І вимовляючи виразом, мне, обличчям і появою Фалкону, він пироги явно не чай, але швидше штовхає настій.

Неприємні речі зомбі коробка робить.
Тигровий ущільнювач телефону ледь тягне!

999 р.

...

Девілі красиві. Інфрачервоно так. Найкраще для малюків.

р.

Ви не одягнете Greenpeace, садівники! І так, тут це, колективний образ всієї книги: їжачок в пальто з копом. Право. Друга картина - шедевр.

Я не знаю, як пояснити сина, анімності твердого знака. Я вже писав про Ему в повідомлення нижче.

р.

Тріумф чарівника. Отруювання в останньому малюнку дуже актуально.
Амен.

Джерело: