День майбутнього Паралімпійського

Одного разу в житті Стефани.
Автор: Степа живе в Україні у дитячому притулку на Вознесенському Банченському монастирі біля с. Молниця. Зазвичай життя тут кип'ятять від 7 ранку. Але на вихідні, коли ми приїхали, деякі з дітей пішли відпочивати, і Стела все ще гасали.

Мапа не може одягатися сама, і мати Вероніка піклується про нього. Маяк народився без зброї. Він провів більшу частину свого життя в звичайному будинку. Після того, як ректор Вознесіння Банченського монастиря, прийшов батько Михайла, і Стефана попросили брати священика. Отець Михайло взяв крок з ним.

76740.00 Р

Щодня мама Вероніка промиває Степу і допомагає йому чистити.

Як для душі, Степан бере на себе. Він навчився відкрити кран з його підборіддя.

Незважаючи на те, що притулок теплий, Степан зношує улюблений светр, який він був відданий парафіянами храму.

Для зручності рукави светри укорочують.

Степ не вистачає кальцію і приймає спеціальні таблетки щодня.

Мачуха любить читати. Більшість з усіх книг про тварин. Він знає цю енциклопедію практично на серці.

Коли у вас немає пальців, перетворюючи сторінку непросто. Але Стефана дізналася про це з обличчям.

День майбутнього Паралімпійського р.

На сьогоднішній день, але Мати Вероніка залишилася. А замість того, як Стефана допоміг Мати Єлизавету.

Як і всі хлопчики, Stepa не любить носити капелюх, але Мати Єлизавета наполягає на себе.

На в’їзді до дитячого будинку, де діти залишені за батьками, прочитали: «Особливості, надії, любов». Це те, що церковні лідери намагаються зробити тут.

Баланс при ходьбі без рук дуже складний. Тим не менше, коли ви сходите вниз. Саме тому Stepa намагається швидко рухатися.

Нарешті, зламати довгий сходи.

Як виглядає дитячий будинок, в якому, крім Степи, живуть ще 109 школярів.

Пішохідний, Stepa зберігає свій шлях до дзвіниці. Він визнає, що будівля нагадує йому ракети.

Для чистоти і порядку на території монастиря контролюються монахами. Вознесіння Банченського монастиря є місцевою пам'яткою, і багато туристів приходять щороку.

степ виходить за межі монастиря і переносить поле.

На шляху він зустрічає хлопчиків з дитячого будинку. Побачивши камеру, вони просять взяти картинку для пам'яті.

І ось кінцева мета маршруту Stepa – басейн.

567246

Це може стати шоком до деяких, але Stepa є великим плавачем.

Буття!

Щоб бути чесним, в перші секунди для Stepa було дійсно страшно.

Але хлопчика подається на воді.

День майбутнього Паралімпійського , Україна

У зв'язку з вродженою хворобою, Стефана плаває тільки на спині. Від часу він зупиняється і бере дихання.

Коли Маста навчалася купатися, він використовував життєву куртку. Але тепер я навчився робити без нього.

Проходячи 15 мереж, степа піднімається на сторону.

Повернувшись до притулку, Stepa надходить до храму.

Монастир містить частинки живо-сірого дерева Хреста і реліквії Серахіма Сарова. Незважаючи на те, що храм був побудований тільки в 1996 році, він не поступається своїм величчям навіть найдавніших храмів.

Ця ікона Stepa любить більшість всіх. Він часто зупиняється і думає про Бога.

Маяк любить фарбувати. Він зазвичай робить його фарбою. Але сьогодні особливий день. Маста вирішив намалювати листівку Патріарха Кирила, щоб привітати його на 65-й день народження.

Одного разу тому Примати російської православної церкви відвідали монастир і особисто зустрівся з Стефаном. На цій зустрічі було багато кроків. «Я ніколи не забув цей день». Коли він прийшов до нас, це було справжнє свято. Коли побачила мене плавання, поцікавив мене і сказав: "Степпа, ти великий плавець", а потім безглуздий мені для спорту. Тепер Мачуха стати паралімптичним чемпіоном з плавання.

Якщо Стефан мав можливість привітати до Патріарха особисто, він побажить йому багато років життя, здоров’я та сили для великих досягнень. «Холі Патріарх, дякуємо вам за благословіння. Будь ласка, зв'яжіться з нами Я чекаю тебе, уявляю розмову з головою Кроку.

Листівка зображує жовте сонце, сині хмари, зелена трава. Мапа не може написати адресу на сам конверт. А батько Михайло пообіцяв йому, що в особистій зустрічі, він, безумовно, передає повідомлення в патріарх.

3610Р. 4200Р.

Перед сном, макові промені. Він просить Бога, що його новий день, як яскравий і радісний, як минулий.

Друзі, багато хто з вас хоче допомогти Stepa або подарувати йому подарунок. Написати батькам Михайлу. Я не знаю ім'я Стефана, просто згадую його в листі, я думаю, що притулок буде розумітися і ваш подарунок обов'язково прийде до Степана. Ось адреса:
60523, Чернівецька обл., Герцавський р-н, с. Банчени, Монастирський р-н монастиря - Архімандрит Логін (Жар Михайло Васильович)

Джерело: odin-moy-den.livejournal.com